Trabzonspor'dan yeni stoper hamlesi! Bu kez rota İspanya

Avcı'nın talimatları doğrultusunda çalışmalar yapan Trabzonspor yönetiminin gündemine Valencia forması giyen Mouctar Diakhaby ismi geldi.

Trabzonspor'dan yeni stoper hamlesi! Bu kez rota İspanya

Bordo-mavililer sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Süper Kupa finalinde Sivasspor'u farklı geçen Karadeniz temsilcisi, Süper Lig'in açılış maçında da deplasmanda İstanbulspor'u rahat bir oyun sonrasında mağlup ederek 3 puanı kazanmıştı.

Fırtına'da şu an en büyük eksik olarak sağ stoper görünüyor. Bu bölge için yapılan görüşmelerden henüz net bir sonuç alınamazken listeye önemli bir isim daha girdi: Mouctar Diakhaby. Trabzonspor yönetimi, İspanyol temsilcisiyle kontratı devam eden 25 yaşındaki savunma oyuncusu için iki farklı öneriyi içeren teklifini Valencia'ya sundu. İspanyol ekibinden gelecek cevap bekleniyor. Trabzonspor cephesi umutlu.

Karadeniz devinin gündemine giren son isim 25 yaşındaki Diakhaby. 1.92 boyundaki savunmacı için Valencia'ya iki farklı teklif gitti İspanyol ekibinden gelecek cevap bekleniyor.

Trabzonspor'dan yeni stoper hamlesi! Bu kez rota İspanya

KİRALIK OLARAK DA GELEBİLİR

Son şampiyon Trabzonspor'un ana isteği oyuncuyu bonservisiyle birlikte almak.

Bordo-mavili idareciler maksimum 3 milyon euro'ya bu işi tamamlamak istiyor.

Ancak Valencia'nın bu rakama ikna olmaması durumuna karşılık Karadeniz temsilcisi önlemini aldı.

İspanyol kulübüne satın almanın dışında kiralama formülü de gitti. Valencia'lı idareciler, Trabzonspor tarafından kendilerine sunulan 2 farklı seçeneği masaya yatırmış durumda. Bordo-mavililer de İspanya'dan gelecek olumlu cevabı bekliyor.

1.92 boyundaki stoperin transferini Abdullah Avcı da istiyor. Yönetimle Diakhaby için sürekli görüşme halinde.

Trabzonspor'dan yeni stoper hamlesi! Bu kez rota İspanya

KAFA GOLLERİ İLE TANINIYOR

Mouctar Diakhaby, 25 yaşında henüz genç bir stoper. 1.92 boyuyla savunmada havadan geçit vermiyor.

Hücumda da özellikle duran toplarda kule gibi yükselip goller atabiliyor. Kariyerinde Lyon'un alt yapı takımları, Lyon ve Valencia'da oynadı.

Toplamda 199 maça çıktı. Rakip ağları 12 defa sarsarken, 4 de asist yapmayı başardı. 50 defa sarı, 3 kez de kırmızı kart gördü.

GOLE GEÇİT VERMİYOR
Karadeniz temsilcisi hücumda sıkıntı yaşamazken, savunmada da sert duruyor. Bordo-mavillier bu sezon iki resmi maça çıktı.

Süper Kupa Finali'nde Sivasspor'u 4-0 ile geçmeyi başardılar. Süper Lig'in açılış mücadelesinde ise İstanbulspor'u 2-0 ile geçtiler.

İki resmi maçta 6 gol attılar. Gol yemediler.

Teknik direktör Abdullah Avcı, takım savunmasının sezon başı olmasına rağmen oturmasından dolayı memnun. Usta hoca sadece 11'de oynayanlar değil, kulübeden gelip katkı veren Stefano Denswil'i de övdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor