Trabzonspor'dan transfer ve Hosseini açıklaması; Birkaç gün içinde...

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu transfer çalışmalarıyla ilgili Haber61'e konuştu.

Trabzonspor'dan transfer ve Hosseini açıklaması; Birkaç gün içinde...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu transfer çalışmalarındaki son durumla ilgili Haber61’e açıklamada bulundu.

Transfer çalışmalarının artık sonuna gelindiğini söyleyen Hacısalihoğlu “Birkaç gün içerisinde sanıyorum Çarşamba’ya kadar transfer bitirilecek. Uzun süredir futbolcularla görüşüldü, pazarlıklar yapıldı, mukayese edildi ve artık aralarından seçilerek karar veriliyor. Vahid Amiri konusu da böyle oldu. Aynı bölge için bir başka futbolcuyla da görüşülüyordu. Gerekli mukayeseler ve pazarlıklar yapıldıktan sonra Vahid’de karar kılındı.” İfadelerini kullandı.

Bir süredir gündemde olan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen diğer İranlı futbolcu Hosseini ile ilgili de bilgi veren Hacısalihoğlu “ Hosseini transferinden tam anlamıyla vazgeçmedik ancak herhangi bir olumlu gelişme de olmadı. Bu transferde yüzde 50’deyiz diyebiliriz.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor