Trabzonspor’daki son gelişmeler Spor Gündeminde!

Trabzonspor’daki son gelişmeler Haber61 TV’de masaya yatırıldı.

Trabzonspor’daki son gelişmeler Spor Gündeminde!

Haber61 – Spor Servisi – Her hafta pazartesi akşamları Haber61 TV’de ekranlara gelen Spor Gündemi programında Trabzonspor ile ilgili son gelişmeler masaya yatırıldı. 

Haber61 genel koordinatörü Tuncay Lakot’un sunduğu, Yeni Şafak Trabzonspor Yazarı Ali Kemal Yazıcı ve İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin’in yorumlarıyla katkı yaptığı programda önemli konulara parmak basıldı. 

Sosa ve Novak’ın Trabzonspor’dan ayrılmasına değinen Ali Kemal Yazıcı, bordo mavililerin iki oyuncuyu aramayacağını söyledi.

Gökmen Şahin ise Trabzonspor’un Sörloth’un sözleşmesi konusunda açıklama yapılarak kamuoyunun aydınlatılması gerektiğinin altını çizerek, Trabzonspor Sörloth ile yeni bir sözleşme yapma peşinde olduğunu söyledi.  

Trabzonspor’daki son gelişmeler Spor Gündeminde!

TRABZONSPOR SOSA VE NOVAK’I ARAMAZ

Trabzonspor’un Sosa ve Novak’ı aramayacağını belirten Ali Kemal Yazıcı, “Trabzonspor’un bu sezon aramayacağı iki oyuncu var. Biri Sosa diğer Novak. Trabzonspor’un o bölgede oyuncu iki yönlü oynayacak boyuncuya ihtiyacı vat. Sosa iki yönlü oynuyor ama savunma özelliği yok. Sosa’nın pas bağlantısı, Orantılı pasları, gol paslarını yapacak oyuncu var mı? Yok. Trabzonspor’un çok iyi pas atacak, oyuncu yönlendirecek, arkadaşlarını motive edecek bir oyun liderine ihtiyacı var” dedi. 

Sosa ve Novak’ın ayrılması ile ilgili Gökmen Şahin ise “Sosa konusunda Trabzonspor’un aramayacağına katılıyorum ama Novak konusunda katılmıyorum. Trabzonspor’un skor üretecek savunma oyuncularına zaman zaman ihtiyacı var. Belki o noktada arayabilir. Sosa top ondayken iyi. Top rakipteyken ne yapıyor?” şeklinde konuştu.

SÖRLOTH AVRUPA’DA OYNAR AMA HENÜZ O KIVAMA GELEN BİR OYUNCU DEĞİL 

Gökmen Şahin, Norveçli oyuncu Alexander Sörloth’un Avrupa’da oynayabileceğini ancak henüz o kıvamda olmadığını belirterek, “Sörloth transferi Trabzonspor açısından, oyuncu açısından ve kiralanan transfer açısından zor. Sörloth transfer edildiğinde kimse bu performansı beklemiyordu. Sörloth bu sezon yüzde 50 oynarsa Trabzonspor bu oyuncusu tarafına geçirebiliyor. Şuan Trabzonspor’un bu oyuncu üzerinde çok fazla konuşma şansı yok. 25 Milyon Euro gibi bir rakam biraz afaki. Sörloth kendi fikirleri de olan bir oyuncu olsa da bu kökenden gelen oyuncular menajerlerinin sözünden çıkmayan oyunculardır. Sörloth Avrupa’da oynar ama henüz o kıvama gelen bir oyuncu değil. Sörloth’u daha kendi ülkesi Norveç’te tanımıyorlar. Bunu kendi arkadaşı anlattı. Sözleşmesinde 9 Milyon Euro gibi bir madde de olduğu söyleniyor. Sizin 25 Milyon Euro’ya transfer edeceğiniz oyuncuyu Cristal Palace 50 Milyon Euro’ya pazarlar. Bu 3 ayaklı bir sacayağı. Ben Trabzonspor’un Sörloth’u vermesini çok doğru bulmam. Trabzonspor uzun yollardır bir golcü sıkıntısı yaşıyor” dedi. 

TÜRK FUTBOLU 2010-2011’DEN SONRA AFRİKA İĞİNDEN BİLE DAHA ALT SEVİYEDE

Türk futbolunun 2010-2011’den sonra çok değer kaybettiğine değinen Ali Kemal Yazıcı, “Türk futbolu 2010-2011’den sonra Afrika iğinden bile daha alt seviyede. Yoksun hiçbir yerde. 2010-2011’de şikenin tescillenmesinden sonra Avrupa’yı kaybettin. Menajerler dışında bir bağlantı yok. Uğurcan, Sörloth ve Abdülkadir Ömür’den 100 Milyon Euro’luk bir paket program bekliyordu. Bugün Uğurcan’a 20 Milyon Euro’ya adam bulamıyorsun. Neden? Sende bir sıkıntı var. Bunu Avrupalı düşünmüyor mu? Uğurcan’ın son 5 maçını izlemediler mi? Abdülkadir Ömür’ün bir menüsküs ameliyatıyla 6 ay sahalardan uzak durmasını görmedi mi?” dedi.

YUSUF YAZICI’DA MENAJER OYUNU

Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’dan Lille’ye transferi sırasında menajerlerin oyun oynadığını söyleyen Ali Kemal Yazıcı, “Yusuf Yazıcı Lille’ye gidecek. Lille olayı durduruyor. En son Lille Kulübü 18 Milyon Euro'da bitirecek. Trabzonspor tamam diyecek. Lille kulübü ikinci teklifi Fransız menajerler aracılığı ile 15 Milyona düşürüyor. Ertuğrul Doğan Fransız manajer şirketinin temsilcisi ile Türkiye’de buluşuyor. Fransızlar diyor ki; "Yusuf Yazıcı'nın menajeri dedi ki: 15 Milyon’u Trabzonspor kabul edecek. 3,5 Milyon Euro’yu bize verin." Bunlar Profesyonel menajer değil. Ertuğrul Doğan bu oyunu bozuyor. Hayır diyorlar. 16 Milyon Euro’ya transfer bitiyor. Bugün Uğurcan ve Sörlouh’un arkasında kim var?” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR SÖRLOTH İLE YENİ BİR SÖZLEŞME YAPMA PEŞİNDE

Sörloth’un sözleşmesinde 9 Milyon Euro’luk By-out maddesinin olup olmadığı ile ilgili Trabzonspor’un kamuoyunu aydınlatması gerektiğinin altını çizen Gökmen Şahin, “Sörloth’un sözleşmesinde By-out maddesi var mı yok mu açıklanmıyor. Varsa kim 9 Milyon Euro’yu verirse oyuncuyu alır. Oyuncu ile Trabzonspor yeni bir sözleşme yapma peşinde. Yeniden masaya oturup Byout maddesini kaldırıp yeni bir sözleşme yapma peşinde. Sörloth şuanda satılamaz” dedi.

TRABZONSPOR’UN REZERV LİGİNİN TEKNİK DİREKTÖRÜ A TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN ALTERNATİFİ OLACAK

TFF tarafından alınan kararla kurulan rezerv ligi ile ilgili konulan Ali Kemal Yazıcı, “Rezerv takımına Mustafa Akçay veya İlker Erdem’in ismi geçiyor. Kemal Özdeş’inde ismi geçiyor. Trabzonspor’un rezerv liginin teknik direktörü A takımın teknik direktörünün alternatifi olacak Mustafa Akçay A takımı kabul etmez” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler