Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Trabzonspor’da yönetime yeni isimler…

Önümüzdeki 4-5 Aralık tarihlerinde; Trabzon Hayri Gür Salonu’nda, Trabzonspor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu yapılacak. Konuyla ilgili olarak kulübün profesyonel ekibi ve mevcut başarılı yönetimi hazırlıklarını sürdürürken, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin önemli kurmaylarının, yeni listeye yeni isimler eklemesi bekleniyor. 15+7 toplam 22 kişiden oluşan asıl ve yedek yönetim kurulundan 5-6 ismin kendi istekleriyle görevden ayrılarak, adeta bir bayrak devir teslimi yapması bekleniyor.

Bordo mavili takım Süper Ligin zirvesindeki mücadelesini sürdürürken, yeni isimlerle yönetimine güç katarak, yoluna devam etmek istiyor. Genel Kurulda yenilenmiş bir yönetim ve yeni güçlü isimlerle ve de projelerle kulübün gelirlerini arttırmayı düşünen başkan Ağaoğlu’nun, bu ayın son gününe kadar cebindeki yeni listeye son şeklini verecek.

Bu listede 5-6 yeni ismin yer alması beklenirken, bunların arasında da kendini alanında en iyi şekilde yetiştirmiş, maddi, manevi ve projeci güçlü isimlerinde adı ön plana çıkıyor. Düşünülen isimler ve adı kulislerde geçenler arasında Birhan Emre Yazıcı, Coşkun Öztürk ve Nevzat Aydın gibi güçlü simalarda var.

Birhan Emre YAZICI:

Trabzon’da 1981 yılında doğdu. Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy’den (İle Köyü)… Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendislik Bölümü mezunu. Merkezi Ankara’da bulunan NKY grubunun CEO’su. Trabzonlu mimarlardan ve eski kulüp yöneticilerinden Necdet Kıran Yazıcı’nın oğlu. NKY kendi bünyesinde 17 milletten, farklı birimlerde çalışanlar hariç, Bin 890 mimar ve mühendis çalıştırıyor. 3 farklı kıtada aynı anda operasyon yönetim kabiliyetine sahip bir firma. Yaptığı önemli inşaatlarla dünya gündeminde. Dünya genelindeki sektör beklentilerini yeniden şekillendirmeyi vizyon olarak belirlemiş bir isim. Enginering Nevs Record( ENR) listesinde bir ilki gerçekleştiren ve dünyanın iyileri arasında ilk 100’de olan tek Türk firmasının CEO’su. Ankara’da ikamet ediyor. Bir ayağı yurt dışında, bir ayağı Trabzon’da. Fanatik Trabzonsporlu. Kulüp için iyi projeler üretecek donanıma sahip. Çok iyi derecede İngilizce biliyor. Evli, iki çocuk babası.

Trabzonspor’da yönetime yeni isimler…

Coşkun ÖZTÜRK:

Trabzon’da 1976 yılında doğdu. Akçaabat ilçesi Akpınar Beldesi’nden (Ozeysa)…15 yıl Hollanda’da yaşadıktan sonra yurda döndü. Hollanda’da önemli işlere imza attı. Hollanda’nın BAL Ligi takımlarından FC JEUGT 90 Kulübü’nün 7 yıl başkanlığını yaptı. 3 ayrı yapı denetim şirketinin kardeş ortaklarından. Aynı zamanda Trabzon 1461 Soğuksuspor Kulübü’nün Başkanı. Bu sezon başında; eski profesyonel oyuncuları amatör takımına transfer ederek dikkatleri üzerine çekti. Trabzon ve yöresinde İnşaat alanında yer alan önemli aile şirketlerinden biri. Yılda yaklaşık 500 daire yapan Öztük Yapı Denetim Ltd. Şirketinin aynı zamanda genel müdürü. ASKF yönetimininde desteklediği, Trabzon ASKF Yönetim Kurulu Üyesi. Bir süre önce KKTC’nde yüzlerce formayı çocuklara, gençlere dağıtarak, şampiyonluk mücadelesinde onlardan uzaktan da olsa sinerjilerini istedi! Özellikle alt yapı futboluyla ilgili olarak idari anlamda çalışmalar yapmaya başladı. Hasta derecesinde Trabzonsporlu, evli ve iki çocuk babası olan Öztürk, Felemenkçe ( Felemence) biliyor. çevresinde de çok sevilen ve destek gören bir ism.

Trabzonspor’da yönetime yeni isimler…

Nevzat AYDIN:

İstanbul’da 1976 yılında doğdu. Baba tarafı Fatsalı, anne tarafı Trabzonlu. Fanatik bir Trabzonsporlu. Bir dönem Trabzonspor’da yöneticilik görevinde bulunmuştu. Geçen süre içerisinde maddi ve manevi olarak daha da güçlendi. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu. Türkiye’nin önemli yemek firmalarından; ‘’Yemek Sepeti’’nin kurucu ortaklarındandı. Bir süre önce 589 milyon dolar gibi yüksek bir rakama bu şirketi, bir Alman şirketine satmıştı. Şirketin CEO’luğuna satıştan sonrada istek üzerine devam etmişti. Satıştan gelen rakamdan 114 çalışanına dikkat çeken bir sürpriz yaparak, hepsine 27 milyon dolar gibi bir rakamı, bir armağan olarak pay ederek dağıtmış, çalışanların ve bu girişimi duyanların büyük takdirini kazanmıştı. Türkiye’de bir ilke imza atmış ve ABD’nin eski başkanlarından Obama’nın da dikkatini çekince; Girişimcilik zirvesine davet edilen 15 iş insanından biri olmuştu. Evliliğini 2017 yılında sona erdiren ve bekar olan Aydın, aynı zamanda çizgi roman kahramanı ‘Zagor’a olan hayranlığıyla biliniyor. Yurt dışında önemli firma ve ünlü iş insanlarıyla dostlukları bulunuyor. İyi derecede ingilizce biliyor. Özellikle internet üzerinden alış-veriş ve ürün satış konusunda ülkedeki önemli beyinlerden biri.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR