Diğer

Diğer

Trabzonspor’da kim nasıl oynadı?

Yazarımız Cevat Ocak Kayserispor-Trabzonspor maçında Bordo Mavili futbolcuların performanslarını değerlendirdi:

Onur Kıvrak:

Her geçen maç kaleye ısınıyor. Bu maçta kendisine pek iş düşmedi ama yinede kaledeki duruşuyla iyi sinyal veriyor. Son dakikada gelen golde topu daha uzağa çelebilirdi.(Puan:70)

Ömer Aysan:

Defanstaki başarısını hücum organizasyonlarında gösteremedi. Takım arkadaşı Giray ile tartışıp sarı kart cezalısı durumuna düşmesi ise asla affedilecek bir olay değildi. Trabzonspor gibi bir takımın futbolcusu kendi takım arkadaşıyla milyonların önünde böyle çirkin bir tartışmaya giremez.Sanırım Şenol hoca gereken cezayı verir.(Puan:10)

Giray Kaçar:

Her geçen hafta onda da olumlu yönde gelişmeler var. Kesiciliğinin yanısıra topu oyuna sokması da iyi. Ligin gol kralına karşı iyi mücadele etti. Rakibe pozisyon vermeden son dakikada golü yemeleri tamamen şanssızlık ve konsantrasyon eksikliği olsa gerek.(Puan:75)

Egemen Korkmaz:

Song"un yerinde ilk onbirde sahaya çıktı. Hırslı ve mücadeleci yapısıyla başarılıydı. Rakibe fazla pozisyon verilmemesinde onun da katkısı oldu.(Puan:70)

Cale:

Son haftaların en formsuz futbolcusu. Alternatifi olmamasından olsa gerek sürekli onbirde kendine yer buluyor. Bu maçında en kötüleri arasındaydı. Yenen golde de hatası büyüktü. Bu mevkide belki Egemen denenebilir. (Puan:30)

Selçuk İnan:

Vasatı aşamadı. Duran topları da iyi kullanamadı. Mücadele gücü dışında öne çıkan bir özelliğini göremedik(Puan:60)

Colman:

Tek top oynaması güzel. Ancak, kazandığı topları zamanında kullanamaması ve zaman zaman kaptırdığı toplarla atak organizasyonlarını sekteye uğrattı..(Puan:60)

Gabriç:

Sahada varlığı ile yokluğu hiç belli olmadı. Maçın en net pozisyonunu yakaladı ama milli takımda oynayan bir futbolcuya yakışmayacak şekilde kullandı.(Puan:30)

Burak Yılmaz:

Sağ açıkta fazla verimli olamadı. Serkan Balcı ile daha uyumlu oynuyordu. Ömer Aysan"ın da kötü olmasına saha zeminin ağırlaşması eklenince Burak"dan beklenen ataklar gelmedi.(Puan:40)

Alanzinho:

Her geçen hafta adeta yıldızlaşıyor. Bu maçta sahanın en iyisiydi. Adeta tek başına oynadı.İzleyenlere Messi keyfi veriyor. İkinci yarıda sahanın ağırlaşması işini zorlaştırsa da yinede iyi idi. Kayserili futbolcular onu ancak faullerle durdurabildi. Bu kadar faule kırmızı kart çıkmaması ise hakem toleransı idi. Hani yıldız futbolcular korunacaktı deniyor ya. Bir hakemin bu maçtaki Alanzinho"nun yıldız olduğunu görememesi ancak kör olmasıyla açıklanabilir. Trabzonspor yenildi ama sanırım Alanzinho resitali taraflı tarafsız herkese keyifli bir maç izlettirdi. Yenilen takımın futbolcusu 100 puan alamaz ama bu Alanzinho, bu oyunuyla, bu puanı benden hak etti. (Puan:100)

Umut Bulut:

Son haftalarda pozisyon fakiri gibi oynuyor. Gol kaçırdıkça pozisyona da girmekten çekinir gibi bir hali var. Ceza sahası dışında iyi mücadele ediyor ama onun işi gol atmak ve attırmak. Bunları göremedik.(Puan:60)

Teofilo:

İkinci yarıda Burak"ın yerine oyuna girdi. Teknik özelliği bakımından kötü değil. Daha fazla şans bulursa belki daha iyi olur. Ama onun daha çok gol atması için alındığını biliyoruz. Oysa o golden uzak yerlerde oynuyor. Umut golden kaçıyor. Teofilo uzaklarda oynuyor. Öyleyse golü kim atacak? Maçın en önemli pozisyonunda direkten dönen topu gerçekten şanssızlıktı. Aklını ayağıyla birleştirip iyi yere vurdu ama direkler izin vermedi.(Puan:60)

Ceyhun Gülselam:

İkinci yarının ortalarında oyuna girdi. Her geçen hafta kötü oynuyor. Bu maçta da iyi görüntü sergileyemedi. (Puan:50)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR