Diğer

Diğer

Trabzonspor’da kim nasıl oynadı?

Tolga Zengin:

Sakatlanana kadar çok iyi idi. İyileştikten sonra kupa maçlarında geçtiği kalede yine aynı başarısını tekrarladı. Kasımpaşa karşısında kurtardığı penaltılarla Trabzonspor’u kupada gruplara bıraktı. Hem kaptan olarak, hem de kaleci olarak başarısını devam ettiriyor. (Puan:95)
Onur Kıvrak:
Kaptan Tolga’dan devraldığı kalede çok büyüyk bir başarı gösterdi. İnanılmaz kurtarışlarla Trabzonspor’a çok önemli puanlar kazandırdı.İlk yarı ititbariyle takımın en az gol yemesinde büyük katkısı oldu. Tolga ile birlikte takımın ayakta kalan ve gol yememek için inadına direnen bir futbolcu. (Puan:100)
Serkan Balcı
Zaman zaman iyi işler yaptı. Bazı maçlarda geçen sezonların gerisinde bir performans sergiledi. Yaş ilerledikçe form düşüklüğü de hissediliyor. İyi niyeti ve mücadele gücüyle vazgeçilmezliği devam ediyor. (Puan:80)
Mustafa Yumlu:
Bamba’nın yokluğunda oynadığı maçlarda genellikle iyi performans sergiledi. Tek eksiği yabancı olmaması. Yabancı futbolcu olsaydı burada daha fazla ilgi görürdü. Taraftarın Trabzonlulara bakışı onu da etkiliyor.(Puan:80)
Giray Kaçar:
Sezon başından beri istikrarlı bir grafik çiziyor. Kaleciler dışında takımın en iyisiydi. Birçok pozisyonda yerinde müdahalelerle rakiplere geçit vermedi. Tek eksiği topu oyuna sokamaması. İyi niyetli, tipik Trabzonlu gibi azimli ve mücadeledi. (Puan:90)
Bamba:
Sezon öncesi hazırlık maçlarında hiç güven vermiyordu. Sanki sahada eğreti duruyordu. Ancak, maçlardaki performansı beni şaşırttı. Sorumluluk almasını biliyor. Defansa liderlik yapıyor. Oynadığı maçlarda yerinde müdahalelerde önemli işler yaptı. (Puan:90)
Emerson:
Defansın ve takımın en kötüsüydü. Yenen birçok golde onun hatası vardı. İyi oynadığı maç sayısı 1-2’yi geçmez. Çok yanlış bir transfer olarak görüyorum. Marek Chec’den fazla bir özelliği yok. Mevcut kadroda Ferhat’a 2-3 maç üst üste şans verilsin ve güvenilsin, bu mevkiideki iki yabancıdan da daha iyi oynar. Trabzonspor’un en aksayan mevkiisindeki sorun, Emerson ile daha da sorun hale geldi.(Puan:20)
Zokora:
Futbolundan çok liderlik özelliği ve tecrübesiyle önemli bir güç. Fazla riske girmeden oynuyor. Bu takımda varsa oynar.. Ama yoksa da çok fazla eksiği hissedilmez kanaatindeyim.(Puan:70)
Adrian:
Geçen sezondan beri devam eden formsuzluğu bu sezon başıda devam etti. Gönderilmesi gündemde idi. Birçok maçta 18’e bile giremedi. Ama yılmadı, küsmedi ve çalıştı. Kendine güveniyordu. Son haftalarda bulduğu şansı iyi kullandı. Geldiği günden beri en verimli futbolunu oynadı. Gol attı ve attırdı. Mücadele etti ve takımın vazgeçilmezi oldu. İkinci yarı için ondan beklşentiler çok daha fazla. (Puan:75)
Sapara:
Sezon başında yüksek performansıyla takımda kaldı. Şenol hoca çoğu zaman Adrian mı? Sapara mı? Tereddütünde kaldı. Ama Sapara daha iyiy olduğu için takımda yer buldu. Ama her geçen hafta performansı düştü. Adrian iyi olunca da onbire giremez oldu.(Puan: 55) 
Alanzinho:
Bana göre yabancı futbolcuların en faydalısı. Oynamadığı zaman sorun çıkarmıyor. Oynadığı zaman takımı ateşliyor. Rakip kaleye en kestirme yoldan onunla gidiliyor. Yeteneklerini topla fazla oynamadfan sergileyebilirse çok daha fazla katkı sağlar. Takımdan  her yabancı gidebilir ama Alanzinho hariç. O kalmalı ve ona güvenilmelidir.(Puan:70)
Olcan Adın:
Bana göre ilk yarıda beklentilerin altında bir performans gösterdi. Onu şu anda ülkenin en iyi sol açığı olarak görüyorum. Ama çok durarak oynuyor. İkinci yarıda daha iyi olmasını bekliyorum. (Puan:60)
Volkan Şen:
O da tıpki Olcan gibi yeteneklerinden ve kapaistesinden yoksun oynadı. Bir var bir yok gibiydi. Takıma katkısı fazla olmadı. Ama ikinci yarıda ondan da çıkış bekliyorum. Olcan ile Volkan’ın performansları Trabzonspor’un ikinci yarıdaki performansına olumlu katkı yapacaktır. (Puan:40)
Henrike:
Gol dışında zaman zaman iyi işler yaptı. Güçlüğ fiziği ile rakip defansları oldukça rahatsız etti. Eldeki santraforlar içinde en etkilisi o oldu. Ama bütün bunlara rağmen Trabzonspor’un futbolcusu ve santraforu olamaz. Kiralık olarak gönderilip takip edilmelidir. Yabancı kontenjanını böyle futbolcular için kullanana kadar yerlliler üzerinde durulursa daha iyi olur. Yazın harcanan paraya..Puan:40)
Halil Altıntop:
Alman kültürü ile yetişmiş beyefendi bir kişiliği var. Futbolu bireysellikten çok kollektif oynamayı seviyor. İlk yarı ititbariyle oldukça düşük performansla oynadı. Ama iyi niyetle müğcadele etmesi, görev adamı olması Şenol hocanın gözünde onu önemli kılıyor. Bazı maçlarda taraftarların tepkisi çok yersiz ve yakışıksızdır. Halil bu tepkileri hakedecek bir futbolcu değil. O da formunu bulursa ikinci yarıda önemli katkı sağlar. (Puan:60)
Yasin Öztekin:
Oldukça yetenekli bir futbolcu. İlk haftalarda hücumda önemli işler yaptı. Ama son haftalarda performansında  düşüş oldu. İyi bir transfer olarak gördüğüm bu futbolcu uzun yıllar Trabzonspor’a önemli hizmetler verecektir. İkinci yarıda ondan da yüksek performans bekliyorum. (Puan:60)
Soner Aydoğdu:
Bana göre iyi transferlerden biride Soner’dir. O da yetenekli bir futbolcu. Oynadığı maçlarda zaman zaman iyi işler yaptı. Ancak, sakatlığı fazla oynamasını engelledi. O da gelecek sezonlar Trabzonspor’a önemli hizmet verecektir. İkinci yarıda önemli bir güç olmasını bekliyorum.(Puan:50)
Zeki Yavru:
Bu sezon A takıma katılan Zeki, oynadığı maçlardaki görüntüsü gelecek adına iyi idi. Şu anda Serkan oynadığı için onbire giremiyor ama o da gelecekte bu mevkiinin değişmez oyuncusu olacaktır. Beşiktaş maçında yaptığı gereksiz bir faul ve ardından gelen gol, onu formadan uzaklaştırsa da her an formayı giyecek gibi hazır kıta bekliyor.(Puan:50)
Aykut Akgün:
Perk fazla oynamadı. Galatasaray maçının son bölümlerindeki futbolu ile umut verdi. Beğendiğim futbolculardan biri. Zokoranın yokluğunda bu mevkiide kendini gösterecektir.(Puan:50)
Janko:
Tam bir hayal kırıklığı oldu. Kim aldı, nasıl aldı ve neden aldı ? doğrusu merak ediyorum. Yazık Trabzonspor’un paralarına. Geçmişi iyi olabailir ama bu tip santraforların Trabzonspor’un oyun sisteminde oynamayacağı gerçeği nasıl gözardı edildi anlamış değilim.(Puan:10)
Emre:
Onu da gelecek adına iyi bir transfer olarak görüyorum. Şans verildikçe daha iyi olacaktır. Ama ne yazık ki ülkemizde böyle santraforların önü, faydasız yabancılarla kesiliyor. Ondan sonra da neden yerli golcü çıkmıyor diye yakınıyoruz. (Puan:40)
Çelustka:
Defansın her mevkiinde oynayabilmesi önemli bir avantaj. Neresi aksiyorsa Celustka orada. Onun için faydalı bir futbolcu.(Puan:50)
Colman:
Hızla düşen bir performansa kavuştu. Zaten Trabzonspor’da bir yabancıyı uzun süreli tutmayacaksın. Bugünkü Colman’da, geçen yıllardaki Colman’dan eser yok. Sakat olduğu söyleniyor ama kafadan mı ayaktan mı ?işte orası malum.. (Puan:10)
Ferhat: 
Takımda fazla yer bulamıyor. Uzun yıllar sol bek olarak yedekte bekliyor. Bu mevkiye alınan yabancılar ondan çok da faydalı olmamasına rağmen sırf yabancı diye oynuyorlar. Hem de Trabzonspor’u yaka yaka.. Ferhat çok yetenekli bir futbolcu değil ama yinede Emerson ve Chec kadar da oynayabilir görüşündeyim. Eşit şartlarda her zaman yerliden yanayım.(Puan:20)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR