Trabzonspor'da İtalyan esintisi

Trabzonspor'un yeni transferlerinin yolu İtalya'dan geçti.

Trabzonspor'da İtalyan esintisi

Trabzonspor'da abdullah Avcı agresif, mücadeleci ve ofansif düşünen bir takım oluşturacak. Yolu İtalya’dan geçen Ekuban, Gervinho, Peres, Hamsik ve Hugo’ya güveniyor.

Bordo-Mavililerde Abdullah Avcı'nın kafasında şampiyonluk var. Kariyerinde hiç şampiyonluk sevinci tadamayan usta çalıştırıcı bu özlemini bu sezon dindirmek istiyor. Tam bir sistem hocası alan ve gittiği takımlara yaptığı dokunuşlarla farkını gösteren Avcı, en çok yolu İtalya'dan geçen yıldızlarına güveniyor. Karadeniz devinde Caleb Ekuban, Gervinho, Bruno Peres, Vitor Hugo ve Hamsik kariyerlerinin önemli bölümünde Çizme'de forma giydiler. Abdullah Avcı takımın iskeleti gibi gördüğü bu futbolcuların üzerinden hem savunmayı hem de hücumu kurguluyor. Futbolseverlere bambaşka bir Trabzonspor izletme peşinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor