Trabzonspor'da gençlere şans doğdu

Trabzonspor, kupada konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarına hız verdi. Pilot takımı 1461 Trabzon'la bir prova maçına çıkacak ekipte Sadi Tekelioğlu ligde fazla forma şansı bulamayan gençlere şans tanıyacak.   Fırtına, ikinci yarı hazırlıklarını dü

Trabzonspor'da gençlere şans doğdu
Trabzonspor, kupada konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarına hız verdi. Pilot takımı 1461 Trabzon'la bir prova maçına çıkacak ekipte Sadi Tekelioğlu ligde fazla forma şansı bulamayan gençlere şans tanıyacak.
 
Fırtına, ikinci yarı hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
 
9 Ocak Cumartesi günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Avni Aker’de oynayacağı Adanaspor maçı öncesi işi sıkı tutan Bordo-Mavililer, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde basına kapalı olarak kondisyon salonunda çalıştı. Ardından sahaya inen oyuncular,  düz koşu ve ısınma harekerlerinin ardından dayanıklılık çalışması yaptı. Öte yandan izinden geç dönen Erkan Zengin ve Cardozo da son çalışmalarda yer aldı.
 
1461 Trabzon’la hazırlık maçı
 
Antalya’ya gitmeyen Trabzonspor, Adanaspor maçı öncesi pilot takımı 1461 Trabzon ile bir hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun 1461 Trabzon karşısında kalede Uğurcan Çakır, savunmada Semih Karadeniz, forvette ise Muhammed Beşir ve Yusuf Yazıcı gibi gençlere şans tanıması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor