Trabzonspor'da Gaziantep alarmı

Trabzonspor yarın oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Ersun Yanal, çalışmaları dünden itibaren basın ve taraftara kapattı. Galatasaray yenilgisinin ardından büyük bir moral bozukluğu yaşayan Bordo-Mavililerin yenid

Trabzonspor'da Gaziantep alarmı
Trabzonspor yarın oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Ersun Yanal, çalışmaları dünden itibaren basın ve taraftara kapattı. Galatasaray yenilgisinin ardından büyük bir moral bozukluğu yaşayan Bordo-Mavililerin yeniden ayağa kalkması için Gaziantepspor karşılaşmasını mutlaka kazanmaya ihtiyacı olduğunun altı çizildi. Önceki gün ve dünkü idmanlarda futbolcuların çok neşeli oldukları gözden kaçmadı. Trabzonspor takımında yapılan motivasyon çalışmalarıyla birlikte futbolcuların psikolojik olarak düzelme eğilimi gösterdiği bildirildi. Futbolcular kazanma adına da söz verirken, yeniden lider olacaklarını da iddia ettiler. Teknik Direktör Ersun Yanal, özellikle rakip takımın iyi pas yapmasını dikkate alarak tüm futbolcularına özel talimatlar verdi. Özellikle rakip oyuncuların yüzlerinin kaleye döndürülmemesi gerektiğinin altını çizen Yanal, savunmanın Gaziantepspor ceza sahası içinde başlamasını istedi.

'Aynı Hatalar Tekrar Edilmesin'
Oyunun, Gaziantepspor kale sahasına yıkılması gerektiğini de belirten Yanal'ın savunma oyuncularının da bireysel hata yapmaması için çaba harcamaları gerektiğini söyledi. Forvette görev yapan futbolculara ise girdikleri pozisyonlarda daha dikkatli vuruşlar yapmaları için çeşitli uyarılar yaptı, çalışmalar gerçekleştirdi. Yanal'ın uyardığı oyuncularına, “Bakın Galatasaray maçını defalarca videodan izledik. Biraz olsun dikkatli olsaydık daha 20'nci dakikada 3-0 önde olurduk. Anlık yanlış kararlar veya vuruş tekniğindeki yetersizlikler skoru aleyhimize çevirdi. Bundan sonra böyle bir tablo istemiyorum. Gaziantepspor maçı da bizim yeniden başlangıcımız olsun” dediği bildirildi. Öte yandan Ersun Yanal'ın forvette yapmayı planladığı revizyon konusunda kararını maç saatinde vereceği belirtildi. Forvette İbrahima Yattara'nın oynamasına kesin gözüyle bakılırken, İsaac ve Gökhan'dan hangisinin makas yiyeceği son dakikada netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor