Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı "Her iki duruma da hazırız"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı basın mensuplarının karşısına çıktı.

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı "Her iki duruma da hazırız"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda oynayacağı Monaco maçı öncesi bugün 12.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Trabzon’dan Monaco’ya gitti.

Saat  20.00'da müsabakanın oynanacağı II. Louis Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık antrenman gerçekleştiren bordo mavililerde antrenman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve oyuncu Marek Hamsik yerel saatle 19.30'da II. Louis Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdullah Avcı konuşmasının satır başları şu şekilde;
Avrupa Liginin en deneyimli takımıya karşılaşacağız. Fransa tarihinin önemli kulüplerinden. Özellikle liglerindeki yaptıkları yeni yeni rotasyonları oyun formasyonları. ligde farklı Avrupa liginde farklı formasyonlar deniyorlar.
Her iki formasyonda da hazırlığımızı yaptık. Fransa liginin yaş ortalaması düşük takımlarından biri. Paris'ten sonra en deneyimli takım. Grubun en kaliteli ki takımı ve gruğtan çıkmak için en büyük adımı atılacağı maça çııkacağız. İnşallah bu adımı biz atacağız. Bu akşamki antremandan sonra yarinki karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmış olacağız.

Yarınki oyun performansı belli eder sonucu. Tecrübe avantaj gibi gözükse de geçiş dönemi yaşıyoruz biz.
Monaco kaliteli bir takım. iyi başlamadı ama 4'te 4 yaptılar. 1 hafta sonra rövanş oynayacağız. umarım yarın iyi bir oyunun karşılığını alırızz diye düşünüyorum.

Önceliğimiz...
Bugünün oyununda önceliğin tabiki bizim bir felsefemiz var. Şu maçta bekleyeceğiz hücum oynayacağız değil kazanmak için ne gerekiyorsa onu oynayacağız.
Bir sonrakinde de önümüzde bir fırsat olacaktır yarın öncelikten daha çok doğru oyunu doğru görüyorum
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor