Trabzonspor'a iki güzel haber

Sezonun ilk 6 haftasını sakatlık ve cezalar konusunda sorunsuz geçiren Trabzonspor'da geçtiğimiz haftaya, yaşanan birkaç negatif gelişme damgasını vurmuştu. Gökhan Ünal, yaşadığı sakatlık nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılırken, son dönemin en ba

Trabzonspor'a iki güzel haber
Sezonun ilk 6 haftasını sakatlık ve cezalar konusunda sorunsuz geçiren Trabzonspor'da geçtiğimiz haftaya, yaşanan birkaç negatif gelişme damgasını vurmuştu. Gökhan Ünal, yaşadığı sakatlık nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılırken, son dönemin en başarılı oyuncularından biri olan Hüseyin Çimşir de aynı sorun sebebiyle takımdan ayrı kalmıştı. Bu durum özellikle teknik heyeti düşündürmeye başlamış, taraftarları da üzmüştü.

Milli ara sevindirdi
Ancak dün gelen iki haber Bordo-Mavililer'i bir hayli sevindirdi... Sağlık ekibinin seferberliği sayesinde durumu iyiye giden Gökhan Ünal, takıma ve rutin antrenmanlara katılırken, bir sevindirici mesaj da kaptan yolladı. Hüseyin Çimşir, Galatasaray maçında mutlaka sahada olacağının müjdesini verirken, “Oynamayı çok istiyorum, ağrılarım azalıyor. Milli araya bu anlamda çok sevindim. Karşılaşma saatine kadar tam olarak hazır olacağım” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor