Ziya Doğan'dan Trabzonspor değerlendirmesi

Ziya Doğan Trabzonspor'u yorumladı

Ziya Doğan'dan Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Ziya Doğan bordo mavili ekibi değerlendirdi.

Bordo mavili kulüpte yönetimin akıllı hareket ettiğini belirten Doğan, lig sonunda Trabzonspor ilk 3-4 içerisinde olacağını düşündüğünü söyledi.

Doğan "Futbolcuları baskıdan kurtarmak gerekiyor ve yönetim kurtardı. Yönetim çok akıllı hareket ediyor. Şampiyonluk hedeflerinin olmadığını, gidebildiği yere kadar gidelim diyorlar. Şimdi borç , harç , küçülmenin arkasına sığındılar. Bu ister istemez futbolcunun üzerindeki baskıyı alıyor. Herşeyden önemlisi ateşli bir taraftarı var onlar da bu mazareti kabul ediyor. Bu bir avantaj." ifadelerini kullandı.

Ziya Doğan'dan Trabzonspor değerlendirmesi

Yönetimin ölçülü demeçler verdiğini dile getiren Doğan "Bir de ölçülü demeçler veriyorlar. Başkan diyor ki; Gidebildiğimiz yere kadar gideriz, kimse bizden şampiyonluk beklemesin. Akıllı, baskı oluşturmuyor. Ama bu arada sürprizler de çıkabilir. Başakşehir maçı iyi bitse farklı bir konuma gelinebilirdi." dedi.

Trabzonspor'da çalıştığı dönemleri hatırlatan Doğan "Ben Trabzonspor'da 2 dönem çalıştım. Ne zaman iddialı duruma geldim futbolcular o baskıyı kaldıramadı. Şimdi o baskıyı üstlerinden aldılar. Trabzonspor'un ilk 3-4'ün içinde olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu

Futbolarena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler