Zeyyat Kafkas; “Devirme operasyonu yapıyorlar” iddiasına böyle yanıt verdi;

Zeyyat Kafkas o iddialara sosyal medya üzerinden böyle cevap verdi.

Zeyyat Kafkas; “Devirme operasyonu yapıyorlar” iddiasına böyle yanıt verdi;

Haber61/Haber Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili yönetimde çıkan bazı iddialara yönetici arkadaşı Zeyyat Kafkas cevap verdi.

“Hayrettin Hacısalihoğlu’nu devirmek isteyenler var. Kafkas bunlarla hareket ediyor.” İddialarına sosyal medya üzerinden, “çok komiksiniz” yazarak çıkıştı. Kafkas şunları kaydetti;

"Yazılı ve Görsel Basınımızın Değerli Temsilcileri, Bu gün yine bir yerel medyada 'Kafkas neden cevap vermiyor' Şeklinde bir haber yapıldı.Cevap vermeme sebebim Trabzonspor'u yönetme meselelerinin basın üzerinden yapılmaması gerektiği hassasiyetimdendir.Her iddiaya cevap vermeye kalkarsak kulübü yönetmeye zaman bulamayız.Trabzonspor da yaptığım her görev benim için kutsal ve onurludur.Sn.Ahmet Ağaoğlu Başkanlığında ki yönetim kurulunda tüm arkadaşlarımız ile özverili şekilde çalışıyoruz. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu'nun ben aralıkta yokum şeklindeki talihsiz açıklaması sonucunda Şahsım adına ortaya atılan Asbaşkan olmak istiyor ve bir grup arkadaşıyla ortak hareket ediyor iddiası asılsız ve bir o kadar da komiktir. Bu konuda benden cevap bekleyen arkadaşların, iddiayı ortaya atan kişiden somut belgelerini ve ispatını istemesi daha doğru bir yaklaşım olurdu diye düşünüyorum.Biz Başkan'ımız ve Asbaşkanımız ile gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ve herkes aldığı sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor. Kulübümüzün bu zor döneminde böyle asılsız iddialarla kamuoyunu meşgul etmenin ne derece doğru olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.."

Zeyyat Kafkas; “Devirme operasyonu yapıyorlar” iddiasına böyle yanıt verdi;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor