Zeki Yavru'da işler yeniden değişiyor!

Trabzonspor'da Zeki Yavru transferine ilişkin Asbaşkan Hacısalihoğlu'ndan yeni açıklama geldi

Zeki Yavru'da işler yeniden değişiyor!

Haber61 Spor Servisi Özel

Trabzonspor'da transferi gündeme gelen ancak taraftar tepkileri sonrasında askıya alınan Zeki Yavru transferinde yönetim yeniden hareket geçiyor. Bordo mavili takımın asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61 TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamayla Zeki'nin transferine olumlu baktıklarını söyledi.

BİZE SEMPATİK GELDİ

Sağbek mevkiinde sıkıntı yaşandığını söyleyen Hacısalihoğlu " Kamil Ahmet ağır bir sakatlık geçirdi. Diğer oyuncumuz Pereira'nın yaşı ortada ayrıca oyun stili nedeniyle de kart görmeye sakatlığa müsait stili var. O mevkiiye mutlaka yedek bir oyuncu ihtiyacı doğdu. Zeki Yavru "gelsem beni kabul eder misiniz" dedi. Trabzon'a geldi. Çok istemesekte bugüner kadar yabancı transferler yaptık Zeki'nin de yerli olması bu transferi bize sempatik olarak geldi. " dedi.

TRABZONSPOR'UN MENFAATİNE...

Trabzonspor'un kendi oyuncularıyla başarılı olmuş bir kulüp olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu " Yaşanmış bazı hadiseler var ki Trabzonspor kendi içinden çıkardığı oyuncularla küskünlüklere neden olmuş. Tayfun Cora, Tolga Zengin’le, Mustafa Yumlu ve en son Zeki ile bir seyirci memnuniyetsizliği oluşmuş. En son Mustafa Yumlu Süper Kupayı kaldırdığı zaman birçok Trabzonlu yönetici arkadaşımız bundan mutlu olduğunu belirtti. Trabzonspor’un taraftarına rağmen bir şey yapmaması lazım ama taraftarında sözüyle bir şey yapmaması lazım.  Zeki Yavru bonservisini alıp geldiği, yabancı oyuncu sayısının 12yi bulduğu 14 kontenjanını doldurma noktasına gelindiği durumda Trabzonspor’un menfaatine olan bir durumdur. " ifadelerini kullandı.

MALOUDA NE VERDİ?

Daha önce transfer edilen yıldız isimlere de gönderme de bulunan asbaşkan "İsimlerini söylemek istemem ama buraya Cavandalar geldi. Oynamadan aldığı paralarla gitti. Malouda'nın Trabzonspor’a verdiği ile Trabzonspor'dan aldığı karşılaştırıldığında kimse ses çıkarmadı. Şimdi altyapımızdan yetişen bir isme böyle tepki koyulmasını anlamıyorum. Ne yaptılar bu çocuklar. Daha alınmadı zaten. Alınsa da hocanın takdirine kalmış. En iyi kimse hoca onu oynatır. Bu tepkiyi doğru bulmuyorum, Trabzonspor içinde tehlikeli bir durum olarak görüyorum. Yöneticilerimizin tümü olsun, Madem ki Trabzonspor’un ihtiyacı var alınabilir diye düşünüyor. Henüz net karar verilmiş değil. " dedi.

MUSTAFA'YI BEN GETİRDİM

Daha önce Mustafa Yumlu'yu iki kez kulübe kazandırdığını söyleyen Hacısalihoğlu "  O dönemler 18’in dışında 6-7 tane kadroyu tamamlayacak, kart cezasında antrenmanlarda çalışmayı sağlayacak oyuncu almamız lazımdı. Mustafa’yı 3. Oyuncu olarak kadroya katmayı düşündük. Mustafa’yı çağırın dedim. Gitti dediler, gidin getirin dedim. Mustafa’ya imza atmadan nereye gidiyorsun dedim." Abi bana git dediler" dedi. "Ne kadar istiyorsun" dedim. "Ben imzalıyım sen ne istiyorsan yaz" dedi. Beşiktaş’la bir maç oynandı, köşe vuruşundan kafa ile gol atıyor ve yeniyoruz. Mustafa o maçtan sonra sürekli olmasa da oynadı. Bu oyuncuları kaybetmememiz lazım. Takımdan gitseler bile. Fabrika ayarlarına dönmemiz lazım deyip fabrikanın bacasını sokağa atmamamız lazım. " şeklinde konuştu.

ZEKİ KONUSU OLUMSUZ DEĞİL

Hacısalihoğlu "Zeki’nin kaç maçta ağladığını biliyoruz. Kötü olaylarla hatıralarla insanları değerlendirmememiz lazım. Zeki bu anlamda bir semboldür. Tayfun Cora'yı ağlatarak buradan gönderdik. Mustafa’yı Tolga’yı öyle. Lemi, Hüseyin kaptan olarak hak etmediği şekilde bir tepkiye maruz kalmış arkadaşlarımız. Kadromuzda Yusuf, Abdülkadir ve daha bir çok yeni arkadaşımız var. Hiçbir oyuncumuza tepki göstermememiz lazım. Uzun süreler bu kulüpten ayrılsalar da onlara tepki koymamamız lazım. Zeki konusunda durum olumsuz değil." ifadelerini kullandı

Kaynak gösterilemeden kullanılamaz, kullanıldığı takdirde hukuki işlem başlatılacaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor