Yusuf Yazıcı: Dünya Kupası'na gidelim isterdim

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Yusuf Yazıcı, A Milli Takım kampında konuştu.

Yusuf Yazıcı: Dünya Kupası'na gidelim isterdim

A Milli Futbol Takımı, İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı özel maçların hazırlıklarına başladı. Milli takım aday kadrosunda yer alan Trabzonsporl'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

Yusuf Yazıcı antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, hazırlıklara başladıklarını belirterek, "Genç bir jenerasyonumuz var. Önümüzde 3 maç var. En iyi şekilde geçirip kampımızı sonlandırmak istiyoruz." dedi.

2018 FIFA Dünya Kupası'na gidememenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden milli futbolcu, "Gönül isterdi ki Dünya Kupası'na gidelim. Seviyemizi yükseltip önümüzdeki turnuvalara katılmak istiyoruz." diye konuştu.

Takımda yetenekli futbolcuların bulunduğunu vurgulayan Yusuf Yazıcı, "Takımda Abdülkadir, Cengiz ve Çağlar gibi genç oyuncular da var. Bu jenerasyonla daha fazla birlikte olmamız gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor