Yusuf Yazıcı'dan transfer sözleri; Geleceği kimse bilemez

Yusuf Yazıcı basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu

Yusuf Yazıcı'dan transfer sözleri; Geleceği kimse bilemez

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı Slovenya’da kamp yapılan sahada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çalışmalardan transfer dedikodularına kadar bir çok soruya yanıt veren Yusuf, hedefleri olduğunu söyledi.

Kampın kendileri için çok iyi geçtiğini belirten genç yıldız “Çok iyi antrenmanlar yaptık ve yararlı hazırlık maçları oynadık. Yeni hocamızla birlikte iyi bir çalışma yaptık ve artık kampta son 3 güne girildi.” Dedi.
GENÇLER ÇOK EFOR SARFEDİYOR

Takıma katılan genç futbolcuları değerlendiren Yusuf  “ Hocamızın gözüne girebilmek için çalışıyorlar.  Hepsi çok efor sarfediyor. Gönül ister ki hepsi A takımda kalsın. Hocamız karar verecektir, bazılarının aramızda kalacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

GELECEĞİ KİMSE BİLEMEZ

Transfer dedikodularıyla ilgili soruya ise Yusuf “ Ben içerisinde bulunduğum sürece kendimi odaklıyorum. Geleceği kimse bilemez, yaşayıp göreceğiz.” Yanıtını verdi

Özellikle Trabzonlu futbolcuların yabancılara göre her zaman daha çok eleştiri almasını yorumlayan Yusuf “ İnsan sevdiğini eleştirir. Trabzonsportaraftarı bizi çok sevdiği için bizi daha çok eleştiriyorlar. Yabancılar buraya deplasmana geldikleri için onları daha çok koruyorlar.”dedi.

İLLA Kİ GÖRÜŞÜLECEK

Takımda en az ücrete oynayan futbolculardan birinin kendisi olduğu hatırlatılan yetenekli futbolcu “Finansal durumları benim konuşmam doğru olmaz. Başkanımız ve yöneticilerimiz var, onların daha hakim olduğu konular. İlla ki Bir görüşme yapacağız “ ifadelerini kullandı.

Geçen yıla göre daha çok tecrübeli olduğunu kaydeden Yusuf bu sene daha iyi olacağını düşündüğünü belirtirken adının Manchester United gibi devlerle anılmasıyla ilgili olarak da “ Adımın anılması tabi ki gurur veriyor. İnsanların ilgisi mutlu ediyor. İhtimaller üzerine konuşmayı çok sevmiyorum. Yaşayıp göreceğim.” Dedi.

Yusuf kendisini geliştirmeye devam ettiğini ve hedeflerini olduğunu kaydederek “Futbol yeteneği ile başarı gelmiyor. Biraz daha entelektüel olmak gerekiyor. İngilizce öğrenmeye devam ediyorum. Hedeflerim ve amaçlarım var bu nedenle kendimi geliştirmem gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Genç futbolcu son olarak Trabzonspor’un her zaman zirveye oynadığını, eksikleri de giderdikten sonra daha iyi olunacağını 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor