Yusuf ve Burak dikkatleri Trabzonspor'a çevirdi

Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın Fransa'daki performansları dikkatleri Trabzonspor'a çevirdi.

Yusuf ve Burak dikkatleri Trabzonspor'a çevirdi

Trabzonspor'un eski iki oyuncusu Lille'de golleri sıraladıkça Fransız kulüpleri bordo- mavili kulübün önünde sıra oluyor. Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın performansları sayesinde scoutlar, Karadeniz ekibinin maçlarına abone oldular. Peki hangi takım, hangi oyuncuları istiyor?

Abdülkadir Ömür: Lyon ve Lille peşinde. Sakatlıklar onu en parlak olduğu dönemden geri götürse de yüksek potansiyeli cezbediyor. İki ekip de resmi teklif için en doğru zamanı kolluyor.

Edgar IE: Yusuf transferinde Lille'den gelen Edgar, Saint Etienne'nin yakın takibinde. Yeşiller, Edgar için 2 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Fırtına bu rakamı düşük buluyor.

Uğurcan Çakır: Avrupa'nın en gözde kalecilerinden biri. Pandemi sebebiyle yüksek teklif almadı ancak yakın gelecekte 20 milyon euro'lara gidebilir. Rennes onu kardosunda görmek istiyor.

Ekuban: Ganalı yıldız yaşı, güçlü fiziği ve deparlarıyla Fransa'nın önemli ekibi Marsilya'nın gündemine girdi. Trabzonspor 1 milyon euro'ya aldığı oyuncusundan 8 milyon euro bekliyor.

Serkan Asan: 20 yaşındaki sağ bek Lille'in listesinde. Zeki Çelik yüksek rakamlara satılırsa Lille de Serkan Asan için Trabzonspor'un kapısını çalacak. Onun hakkında da raporlar hazırlanıyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor