Flaş İddia! Rıza Çalımbay'dan önce Gheorghe Hagi

Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Flaş İddia! Rıza Çalımbay'dan önce Gheorghe  Hagi
Trabzonspor'da ligin 6. haftasında Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay gelirken, Hagi ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına Rıza Çalımbay getirilirken, haftalar sonrası çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra Bordo mavili yönetin, Rıza Çalımbay ile görüşmeden Rumen teknik adam Hagi'ye gitti.

Süper Lig 8. haftasında sahasında Akhisarspor'a 6-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetimi, Rıza Çalımbay'ı göreve getirmeden önce Hagi ile görüştü. Romanya'da Viitorul takımını çalışturan Rumen teknik adamla ciddi bir görüşme gerçekleştiren Bordo Mavili yönetim, buna rağmen Hagi'yi ikna edemedi. Rumen teknik adam yapılan görüşmenin ardından Trabzonspor'un teklifini kabul etmedi. Bordo Mavililer ise bu gelişmenin ardından Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladı.

FutbolArena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor