Yusuf Sarı Trabzonspor'a imzayı Attı

Trabzonspor Yusuf Sarı ile sözleşme imzaladı.

Yusuf Sarı Trabzonspor'a imzayı Attı

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Sarı için bugün İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Yusuf için Bordo mavili kulübün İstanbul’da bulunan ofisinde düzenlenen imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bugün ikinci transferimiz Yusuf Sarı’yla sözleşme imzaladık. Kendisi uzun süredir izleme komitemiz tarafından takip edilen, bizim de çok yakından gözlemlediğimiz genç yetenekler arasındaydı. Hem bizim hem Yusuf’un hem de Marsilya Kulübü’nün olumlu yaklaşımı neticesinde transferi sonuçlandırdık. Yusuf Sarı’ya Bordo Mavi formamız çok yakıştı. İnşallah bu forma altında başarılı olacaktır. Kendisine güveniyor ve yeteneğini en iyi şekilde sahaya yansıtacağına inanıyorum. Camiamıza hayırlısı olsun” dedi.

Başkan Ağaoğlu, “Bizler hem kendi altyapımızdan hem Türkiye’den hem de yurt dışından yetenekli, karakterli ve gelecek vaat eden gençlerimizi kadromuza katarak kulübümüzün geleceğini sağlam temeller üzerine oturtacağız” diye konuştu.

Trabzonspor ile üç yıllık sözleşme imzalayan Yusuf Sarı ise şunları söyledi: “Öncelikle başkanımıza bu güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Umutlarını boşa çıkarmayacağıma dair söz veriyorum. Trabzonspor’u tercih etmemin birinci sebebi büyük bir camia ve köklü bir kulüp olmasıdır. İkinci nedeni de genç futbolculara değer vermesi, onlara güvenmesi ve bu düşüncelerinde ısrar etmesidir. Trabzonspor’da forma giyecek olmam çok heyecan verici. Böyle büyük bir camiada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza ve Trabzonspor’a çok teşekkür ediyorum.”

Yusuf Sarı Trabzonspor'a imzayı AttıYusuf Sarı Trabzonspor'a imzayı AttıYusuf Sarı Trabzonspor'a imzayı Attı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor