Yusuf Erdoğan'ın Bursaspor'a gidişine en çok o sevindi

Yusuf Erdoğan transferin son gününde Bursaspor'a imza atmıştı.

Yusuf Erdoğan'ın Bursaspor'a gidişine en çok o sevindi
Haber61 - Spor Servisi

Trabzon takımdan Araklıspor altyapısından yetişen daha sonra 1461 Trabzon'da yıldızı parladıktan sonra Trabzonspor'a kadar yükselen Yusuf Erdoğan ile bordo mavili takımın yolları dün sona eren transfer döneminin sonunda ayrıldı.
 
Yusuf Erdoğan kendini Bursasporlu yapan imzayı attı ve transfer resmen açıklandı.
 
Bu transfere en çok sevinen isimlerin başında da nişanlısı Ürün Özdemir geliyor. İstanbul'da yaşayan Özdemir'in aslen Bursalı olduğu öğrnildi.
 
Yusuf Erdoğan yaptığı açıklamada "Bu transfere en çok da Bursalı olan Nişanlım sevindi" ifadelerine yer verdi.
 
Ürün Özdemir Kimdir? Ürün Özdemir Nereli? Kaç Yaşında?
 
Son dönemde Trabzonspor’da top koşturan Yusuf Erdoğan ile nikahlanacakları ve Yusuf Erdoğan’ın evlenme teklif ettiği kişi olarak ismi anılan Ürün Özdemir aslen Bursa’lıdır. Avukatlık yapan Ürün Özdemir İstanbul’da yaşamaktadır. Ürün Özdemir ayrıca Kasımpaşa takımında forma giyen Aydın Yılmaz’ın eşi Ekin Yılmaz’ın kardeşidir. 2017 sezonun bitiminde nikah masasına oturması beklenilen çifte mutluluklar dileriz. Ürün Özdemir’in eğitimini ise Londra’da tamamladığı belirtilmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor