Yusuf Erdoğan'dan Trabzonspor taraftarına veda mesajı

Trabzonspor'dan ayrılıp Bursaspor'a imza atan Yusuf Erdoğan'dan duygusal veda mesajı.

Yusuf Erdoğan'dan Trabzonspor taraftarına veda mesajı
Bursaspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan, sosyal mmedya hesabından Trabzonspor taraftarına veda etti."Belki doğum yerim değil ama memleketim oldu burası" diye sözlerine başlayan Erdoğan "Kendimi yeni bir maceraya hazırlıyorum" dedi

İşte Yusuf Erdoğan'ın o mesajı ;

13 yılım geçti bu güzel şehirde. Belki doğum yerim Trabzon değildi ama memleketim oldu burası. Sadece futbol olarak değil her konuda burada geliştim, her şeyi burada öğrendim. 
Sahip olduklarımın hepsini bana Trabzon verirken, ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bazen sevindik bazen üzüldük ama ben Trabzonspor forması giydiğim her saniyede büyük bir azimle çalıştım.

Ama şimdi ayrılık vakti…

O kadar fazla kişi var ki teşekkür etmem gereken, buraya sığdırmam mümkün değil. Buradan tüm Trabzon’a ve Trabzonspor taraftarına bana kattıkları için tek tek teşekkür ediyorum.

Kendimi yeni bir maceraya, yeni bir meydan okumaya hazırlıyorum artık. Tek amacım beni sevenleri gururlandırmak ve Türk futboluna daha iyi hizmetler vermek olacak.

Ben dar sokaklarında büyüdüğüm, bitmeyen yağmurunda futbolu öğrendiğim, gururla formasını giyerken kendimi bulduğum bu şehirden ayrılıyorum… 
Hakkınızı helal edin. 
Saygılarımla,

Yusuf Erdoğan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor