Yusuf Erdoğan'dan Trabzonspor itirafı: Yönetimin tavrı...

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'dan dikkat çeken sözler

Yusuf Erdoğan'dan Trabzonspor itirafı: Yönetimin tavrı...

Kasımpaşa’da futbol hayatını sürdüren Trabzonspor’un eski futbolcusu Yusuf Erdoğan Trabzon ve Trabzonspor’a dair açıklamalarda bulundu.

Yusuf, bordo mavili takımdan ayrılma sürecine dair konuşurken şu ifadeleri kullandı;

Hiç aklımda olmayan bir dönemde ayrıldım Trabzonspor’dan. 5. Sezonumdu A takımda. 12-13 yılım geçti kulüpte. Hatta yeni bir sözleşme imzalayacaktım. Daha sonra ayrılmamam gereken bir dönemde o dönemki yönetimin bana karşı tavrı çok hoş değildi. Ben de kendimi kanıtlamam ispat etmem için ayrılmam gerektiğini düşündüm. Kalmam için de çok talep olmayınca ayrılma kararı aldım.  Trabzonspor’dayken başka bir yerde yaşayacağım aklıma gelmezdi hiç. Sonra Bursa’ya gittim güzel bir şehirde yaşadım oynadım.

Trabzon insanı çok içten sıcakkanlı insanlardır. Sevdikleri insanları kendilerinden öte yere koyarlar. İlk gittiğimde Trabzon’da zorluk yaşadım ama sonra herkes beni Trabzonlu olarak benimsedi. Futbolun kalbi orası. Küçük bir şehirde dünyaca ünlü bir takım olunca dengeler değişiyor. Benim için ayrı bir yanı var benim için. Amatörden profesyonele her noktayı orada yaşadım. 

Futbolarena
Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor