Yunanistan'dan Bakasetas için transfer iddiası

Bu sezon Trabzonspor'da forma giyen Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Yunanistan'dan Bakasetas için transfer iddiası

Bu sezon Trabzonspor'da forma giyen Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Bakasetas'ın yüksek form düzeyi, transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Özellikle, Sporting Lizbon'un Bakasetas için ilgi gösterdiği ve oyuncunun 12 milyon euroluk serbest kalma bedeli karşılığında transfer olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak, bu iddialar oyuncunun menajeri Christos Dimitriadis tarafından yalanlandı. Dimitriadis, Bakasetas'ın herhangi bir kulüple anlaşma yapmadığını ve şu an için transfer düşünmediğini belirtti.

28 yaşındaki Bakasetas ile ilgili en yeni haber ise Yunan basınından geldi. SDNA'nın haberine göre, Serie A ekibi Fiorentina, Bakasetas'a ilgi gösteriyor ve transfer için ciddi adımlar atmaya hazır olduğu bildirildi. Ayrıca, Bakasetas'ın 2020-21 sezonu başında da Fiorentina'nın radarında olduğu ve o dönemde Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut'un da Bakasetas'ı kadrosuna katmak istediği hatırlatıldı.

Trabzonspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 36 maçta 8 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Bakasetas'ın sözleşmesi 2024 yılına kadar sürüyor. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise yaklaşık 10 milyon euro olarak belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor