Yunanistan'da hazırlanan tezi Trabzonspor'a yorumladılar: Rakiplerini kazanamayacağına inandırmak!

Trabzonspor'un Süper Lig'deki rakiplerini, kazanamayacaklarına inandırdığı iddia edildi.

Yunanistan'da hazırlanan tezi Trabzonspor'a yorumladılar: Rakiplerini kazanamayacağına inandırmak!

Trabzonspor’un İstanbullu üç rakibine attığı Fenerbahçe (20), Beşiktaş (22) ve Galatasaray (31) 73 puanlık fark için bazı çevreler açıklama arayışlarını sürdürüyor.

İstanbul takımlarının Trabzonspor karşısında yaşadığı durumu, Yunan psikolog Ioannis Anasthasiadis'in Olympiakos’un 1997-2017 arasındaki 20 yılda 19 şampiyonluk kazandığı süreç için hazırladığı tezde buldular.

 O tezin adeta Trabzonspor’un rakiplerinin teslimiyetinin kanıtı olduğu belirtildi.

“Rakipleri kazanamayacağına inandırmak!” Başlıklı tezde şu ifadeler yer aldı:

* Olympiakos’un sürekli kazanması rakiplerinin idmanlarda öğrendiklerini maç sırasında uygulamalarını engelliyor. Başarıyı düşüren kaygı, endişe, korku yaşanmasına neden oluyor. Sakatlıklar geliyor.

* Yeterli düzeyde hazır olmadıklarına inanıyorlar. Aşırı çalışmak ve dinlenememekten yakınıyorlar. Başarısızlıktan, hata yapmaktan aşırı korkuyorlar. Taraftarın yüksek beklentilerini karşılamak zorunda hissettikleri için kaygı yaşıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler