Yunanistan Bakasetas'ı konuşuyor

Trabzonspor’un yeni transferi Anastasios Bakasetas Yunanistan’da her gün haber oluyor

Yunanistan Bakasetas'ı konuşuyor

Trabzonspor’un yeni transferi Anastasios Bakasetas, kısa süre içerisinde takıma uyum göstermesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Gaziantep karşısında da galibiyeti getiren golü kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililerdeki dördüncü maçında üçüncü golünü kaydetti. Yunan futbolcu, Alanyaspor’daki son maçlarını da boş geçmemişti. Bakasetas, ilk 11 başladığı son 6 Süper Lig maçında birer gol atarak kariyerinin en uzun gol serisini yaşadı.

Yunan oyuncunun Süper Lig’deki performansının ülkesinde yakından takip edildiği öğrenildi. Yunanistan’da her gün futbolcu ile ilgili bir çok haber yayınlanırken, kendisiyle ilgili gelişmeler sürekli okuyuculara aktarılıyor. Yunan futbolseverler oyuncunun performansını büyük bir heyecanla takip ederken, Türkiye’deki başarısından dolayı son derece mutlu oldukları belirlendi. Süper Lig’de birçok Yunan futbolcunun top koşturmasının da bu sene büyük bir ilgi oluşmasını beraberinde getirdiği, Yunanistan’dan Türkiye’ye gelecek oyuncu sayısının daha da artmasının beklendiği tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor