Yılmaz Vural: Trabzon'dan ayrıldığımda havalananına kadar peşimi bırakmadılar

Yılmaz Vural, büyük takımların kendisini tercih etmediği için hata yaptıklarını söyledi.

Yılmaz Vural: Trabzon'dan ayrıldığımda havalananına kadar peşimi bırakmadılar

Bir dönem Trabzonspor'da da teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural, CNN Turk'te yayınlanan bir programda soruları yanıtlarken Trabzon'dan ayrıldığı dönem çok sayıda insanın havaalanına kadar peşini bırakmadığını söyledi. haber61

Yılmaz Vural "İddia ediyorum büyük takımlar Yılmaz Vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Ben Trabzon'dan ayrıldığımda çok fazla sayıda insan 'Ne olur dur burada, gitme' diye havaalanına kadar peşimden bırakmadılar. Başarısız olduğumuz dönemler de oluyor. Kaybediyorsunuz, hep kazanmak diye bir şey yok bu işte. Getirin kardeşim adam bu kadar iddialı konuşuyor. Bunu bir cahil cesareti ile söylemiyorum. Kendi doluluğumu, ne yapacağımı, ne yapamayacağımı çok iyi biliyorum. Yaşım da oldu 65. Ne zaman geleceğiz kardeşim biz buralara? Bunun öbür dünyası ile yakınlaşmak üzereyiz. İşi espriye alıyorlar ama bir şey kaybetmezler." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor