Yeni Trabzonspor'da 11'de kimler olacak?

Trabzonspor'da formayı giyecek oyuncular yavaş yavaş şekilleniyor.

Yeni Trabzonspor'da 11'de kimler olacak?
Trabzonspor yeni sezona büyük oranda yenilenen kadrosu ile girmeye hazırlanırken, teknik direktör Ersun Yanal, çok farklı bir takım izlettirmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon alınan kötü sonuçların ardından değişken ve hareketli hücum hattı, sabit kalmayan bekler ve oyunu hem ofansif hem de defansif anlamda koordine eden orta saha ile rakibi baskı altına almayı planlayan kurt hoca, ofansif ve agresif futbol kimliğini sahaya yansıtmaya çalışacak. Yanal'ın kalesini Onur koruyacak. Sağ beke henüz istenen takviye yapılmadığı için alternatifsiz olan Zeki Yavru'yu burada değerlendirecek olan başarılı çalıştırıcı, stoperde ise Durica'nın yanındaki ismi ise zaman zaman değiştirecek.

Sol bekte hızı ve tekniği ile dikkat çeken İbanez ön plana çıkan isim olurken, Yanal bu dörtlünün önünde ise Okay'ın mücadeleci yapısından faydalanmayı planlıyor. Orta alanda Onazi takımın adeta beyni olacak. Yanal, ofansif orta saha olarak oynatacağı ismi belirlemekte ise büyük güçlük çekiyor. Kurt hoca, Mehmet ile Bero arasında kararsız. Kanatlarda Yusuf Erdoğan ve Castillo formaları kaptı. Ancak gündemdeki Cezayirli kanat oyuncusu Soudani'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda bu bölgede de değişim yaşanabilir. Yanal'ın forvette ise Kasımpaşa maçında Suk, Muhammet Demir, N'Doye ve Ramil arasından formayı Muhammet'e vermesi bekleniyor. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor