Yeni stat Trabzonspor'a uğurlu geldi

Bordo mavililer mağlubiyet yüzü görmezken kalesini de gole kapattı.

Yeni stat Trabzonspor'a uğurlu geldi

Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasındaki Gaziantepspor maçıyla birlikte maçlarını yeni stadı Medical Park Arena’da oynamaya başlayan Trabzonspor, burada çıktığı 3 maçta da yenilgi yüzü görmedi, rakiplerine gol izni tanımadı.


Evindeki son mağlubiyetini ligin 16’ncı haftasında Fenerbahçe karşılaşmasında alan Trabzonspor, sonraki 3 iç saha maçında rakiplerine boyun eğmedi. Hüseyin Avni Aker’deki son lig maçında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olduktan sonra yeni stadı Medical Park Arena’ya geçen bordo mavililer, 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

MEDİCAL PARK ARENA’DA GOL YEMEDİ

İkinci devrede namağlup yoluna devam eden Trabzonspor, Medical Park Arena’da oynadığı 3 maçta da kalesini gole kapattı. Bordo mavililer söz konusu karşılaşmalarda Gaziantepspor’u 4-0 ve Kardemir Karabükspor’u 1-0 mağlup ederken, Aytemiz Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Bordo mavililer ligin ikinci yarısında ise kalesinde sadece 2 gol gördü.

BAŞARILI SONUÇLAR EKONOMİYİ CANLANDIRDI

Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçen Trabzonspor, ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla birlikte önemli bir gelir elde etti. İkinci yarıda oynanan 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan bordo mavililer, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Süper Lig’de galibiyet ve beraberliklerde kulüplere sağladığı katkıdan toplam 7 milyon 800 bin lirayı kasasına koydu. Medical Park Arena’daki son 3 maçında da ortalama 20 bin taraftara oynayan Trabzonspor, buradan da kasasına önemli bir girdi sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor