Yattara: Profesyonel olsam Barcelona'da Real Madrid'de oynardım

Trabzonspor'un eski futbolcularından Yattara dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Yattara: Profesyonel olsam Barcelona'da Real Madrid'de oynardım

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcusu Ibrahima Yattara "Yıldız Futbolcu Seminerleri" kapsamında genç futbolcu adaylarıyla bir araya geldi.

"AFRİKA'DA YOLDA BÜYÜDÜK"
Eski futbolculardan Ibrahima Yattara da Afrika'da doğup, orada büyüdüğünü hatırlatarak, Trabzon'a geldiğinde hiç adaptasyon sorunu yaşamadığını söyledi. Saha dışında rahat olduğunu belirten Yattara, "O yüzden saha dışında yaptığım şeyleri yapmayın ama saha içinde benim yaptıklarımı yapmaya çalışın. Sizler çok şanslısınız. Örneğin biz Afrika'da yolda büyüdük. Ben her gün 5 kilometre yürüyerek okula kendim gidip geliyordum." dedi.

"BARCELONA YA DA R. MADRİD'DE OYNARDIM"
Yattara, şimdiki imkanların çok farklı olduğunu belirterek, "Profesyonel oyuncu olmanın şimdi tam zamanı. Tam bir profesyonel olsaydım Barcelona'da, Real Madrid'de oynardım. Saha dışında da profesyonel olsaydım daha büyük oyuncu olurdum. Lütfen zaman kaybetmeyin." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler