Yattara'dan bir açıklama daha!

"Ben Trabzonspor'da Yattara oldum"

Yattara'dan bir açıklama daha!
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara yeniden konuştu.


Kullandığı ‘Ben artık Trabzonspor ile ilgili konuşmak istemiyorum’ sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Yattara , uzun yıllar Trabzonspor'da forma giydiğini hatırlatarak "  Trabzonspor’u iyi yerlerde, şampiyon görmek istiyorum. Her zaman söylüyorum Yattara, Trabzonspor’da Yattara oldu. Bu takımı ölümüne seviyorum ama biraz kırgınım. Trabzonsporlu yöneticiler bana saygı göstermedi, benle konuşmadılar. Yoksa ben Trabzonspor’u çok seviyorum." dedi.

Trabzonspor'u sevdiğini herkesi bildiğini söyleyen Yattara, Türkçesi'nden kaynaklı olarak söylediklerinin yanlış anlaşılmış olabileceğini belirterek " Ailem, çocuklarım hepsi Trabzonsporlu. Ben hayatımı bu takımda kazandım. Belki yanlış kelime kullandım ama gerçekten bu şehri ve takımı çok seviyorum. Üzülüyorum çünkü emek verdiğim takım beni dinlemiyor. Bir oyuncu öneriyorum dikkate almıyorlar. Oyuncuyu transfer etmeyebilirsin ama bana bir geri dönüş yap, anlat. Sanırım beni yanlış anladılar, böyle olduysa tekrar özür diliyorum çünkü ben bu takımı gerçekten çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler