Yaşar Kemal Uğurlu’nun Trabzonspor karnesi

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu kariyerinde en çok Trabzonspor maçı yönetti

Yaşar Kemal Uğurlu’nun Trabzonspor karnesi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 14. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği açıklandı.

Trabzonspor karnesi

Uğurlu’nun kariyerine bakıldığında 18 kez ile en çok Trabzonspor’un  maçını yönettiği görülülüyor. Uğurlu’nun yönettiği maçlarda bordo mavili ekip 10 galibiyet alırken 5 kez mağlup oldu ve 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.
Trabzonspor’a karşı 43 kez sarı kartına başvuran hakem Uğurlu bir kez çift sarı karttan kırmızı kart gösterirken kırmızı kartını ise hiç kullanmadı.  

Antalyaspor karnesi
Yaşar Kemal Uğurlu, Antalyaspor’un ise toplam 10 maçını yönetti. Bu karşılaşmalarda Akdeniz ekibi 2 beraberlik 2 mağlubiyet alırken 6 maçta sahadan mağlup ayrıldı. Uğurlu, bu karşılaşmalarda Antalyaspor’a 30 sarı kart gösterdi ve hiç kırmızı kartına başvurmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor