Yanal, Suk'u bekliyor

Yanal, Suk'un izin talebini reddetti.

Yanal, Suk'u bekliyor
Trabzonspor’un Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk, ülkesinin milli takımının çeyrek finalde Honduras’a elenmesinin ardından Trabzon’a gelip takıma katılacak.

Bu duruma ise en çok yeni forveti deyim yerindeyse dört gözle bekleyen teknik heyet sevindi. 20 Ağustos’ta ligin ilk haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Bordo-Mavililer’de, Suk’un erken gelecek olmasının Teknik Direktör Ersun Yanal’ı son derece mutlu ettiği belirtildi. Güney Koreli forvet oyuncusunun hafta içerisinde takıma dahil olması bekleniyor.

‘Hemen gelmen lazım’

Olimpiyatlar nedeniyle yeni takımı Trabzon’dan ekstra izin talep ettiği öğrenilen Suk’a bu konuda Ersun Yanal’dan vize çıkmadığı bildirildi. Güney Koreli golcüyle bizzat görüşen Yanal’ın, “Lig başlıyor ve bir an önce seni aramızda görmek istiyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok. Gelmen senin için de takım için de daha iyi olur” diyerek iki gün müsade verdiği kaydedildi. Suk’un çarşamba günü takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler