Yanal kötü haberi verdi; Burak Yılmaz...

Ersun Yanal açıklamalarda bulundu

Yanal kötü haberi verdi; Burak Yılmaz...
Göztepe Trabzonspor maçı öncesinde Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;
Ligimizin 3. haftası ve çok uzun bir aradan sonra ligimizin önemli taşlarından Göztepe geri geldi. Çok önemli bir yapılanma içerisindeydiler. Bir süreç içerisinde bunun sonucunu alıp buralara geldiler. Onlara başarılar diliyorum. Bizim için ligin önemli bir yeri. Arzulu ve istekli bir takıma karşı oynayacağız. Bizim yarışın üstünde kalabilmemiz için bugün ve bundan sonraki maçlardan puanla çıkmamız lazım. Bunu yapabilecek bir takımımız var. Bugün oyuncularımız mücadeleyi verecek güçteler. Burak geldiğinde de kasık bölgesinde ağrıları vardı. İlk maçın ardından ikinci maçta çok kısa süre içinde şikayetleri arttı. Hala şikayetleri var. Bizim gözlemlerimiz Burak'ın 2-3 haftaya ihtiyacı olduğu yönünde. 

Milli takım seçicileri var. Elbetteki gönüller ister ve eleştiriler olur. Ancak bugün bir seçici var ve ona saygı duyulmalı. Ben de isterdim Olcay ve Onur'un alınmasını. Eleştirilerimiz tabiki olacak. Ben de neler yapılacağını merak ediyorum. Teknik direktör olarak aldığı risklerin sorumlusudur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor