Yanal'ın favorisi yine N'doye

N'doye formuyla Rodallega'nın önüne geçti

Yanal'ın favorisi yine N'doye
Bordo-Mavililer’in Akhisar Belediyespor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Hugo Rodallega, hayal kırıklığı yaratıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın geçen sezonki tutuk formuna ve kendisiyle yaşadığı sorunlara rağmen kampta adeta üzerine titrediği Kolombiyalı golcü, ne idmanlarda ne de hazırlık maçlarında beklentileri karşılayamıyor.

31 yaşındaki futbolcunun takımın 2 hazırlık maçında atılan 3 gole de katkı sağlayamaması teknik ekibi mutsuz ediyor. Ersun hocanın, “Müthiş bir profesyonel” diye övgüler yağdırdığı Dame N’Doye ise Kuzey ekibinin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Senegalli futbolcu, yeni sezon hazırlıklarında ortaya koyduğu başarılı futbolla göz kamaştırıyor.

Dorogi’yi avlamıştı 

Forma yarışında ön plana çıkmak için yoğun çaba sarf eden 32 yaşındaki golcü, Ersun Yanal’ın gözdeleri arasında olmayı sürdürüyor. N’Doye, hazırlık maçında Macaristan ekibi Dorogi FC’yi 2-1 yendikleri maçta 1 gol atarak formda olduğunu göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler