Yanal'dan sihirli dokunuşlar

Yanal müdahaleleriyle maçı çevirdi

Yanal'dan sihirli dokunuşlar
Ersun Yanal’ın maçtaki hamleleri müthişti. İkinci yarıda giren Rodallega ve Onazi gol atarken, Abdülkadir de asist yaptı

Trabzonspor topa sahip olduğu mücadelede Gençlerbirliği savunmasını bir türlü açamıyordu. Karadeniz Fırtınası'nın hocası 2. yarıda stoper Uğur'u çıkararak yerine kanat oyuncusu Abdülkadir Ömür'ü sahaya sürdü. Stopere Okay geçti. Genç Abdülkadir, Olcay'ın golünde asisti yapan isimdi. Yanal, 82'de Olcay'ı kenera çekip Rodallega'yı oyuna soktu, Kolombiyalı 84'te golü attı. 88'de giren Onazi de 90'da kaleciyi çalımlayıp yazdı. Böylece Yanal'ın 2. yarıda oyuna soktuğu isimler 2 gol, 1 asistle oynadı.

Volkan Şen tribünde yer aldı
Bordo-mavili kulübün son gün transferi Volkan Şen dün Gençlerbirliği maçının 21 kişilik kadrosuna giremedi. Takımla birlikte bir idmana çıkan 30 yaşındaki sağ kanat maçı tribünden takip etti. Volkan gelen galibiyet sonrası stadı oldukça mutlu terk etti.

37'nci galibiyet
Fırtına ile Gençlerbirliği ligde 67'nci kez karşı karşıya geldi. Bu periyotta Karadeniz ekibinin 38, Gençlerbirliği'nin 12 galibiyeti bulunuyor. 17 karşılaşma ise berabere bitti. Bordo-mavili takım bu periyotta 129 gol atarken, 63 gol yedi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor