Yanal'dan Rodallega'nın tepkisine ilk açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersul Yanal, Rodallega'nın Kayserispro maçında verdiği tepkiyi yorumladı.

Yanal'dan Rodallega'nın tepkisine ilk açıklama
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, sahasında kümede kalma savaşı veren Kayserispor'a 2-3'lik skorla kaybetti.

Mücadelenin 64. dakikasında Trabzonspor'da Hugo Rodallega oyundan alındı ve yerine Fabian Castillo dahil oldu. Bu değişikliğe Hugo Rodallega sert tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından yaşanan olayla ilgili Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalar yaptı. Ersun Yanal, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

''DONANIMLI BİR KADROMUZ YOK''

''Ligde ikinci yarı çok önemli puanlar aldık. Deplasmanda sadece 2 puan kaybettik. İçeride 10. puan kaybını yaşadık. Rakibe baskı kurarken riskler almak, oyunun iki alanında oynayabilmek zor bir iş. Bunun için donanımlı bir kadromuz yok. Yeni oluşan ve gelişen bir takımız.

Aralık ayından bu yana geçmiş olan 3-4 ayda yeni yeni performans veren bir takımız. Böyle sonuçlar önümüzdeki yapacağımız planlar hakkında bize bir görüş sunuyor. Kazanmak tabii ki isterdik ama kazanamadık. Girdiği pozisyonları değerlendirdiler ve kazandılar, tebrik ediyorum. Bu takımı geliştirmeye devam edeceğiz.

''BUNUN YERİ SAHA İÇİ DEĞİL''

Rodallega ile maç sonunda konuştuk. Oyuncu çıkarken tabii ki üzülüyor. Bunun yeri saha içi değil, dışarıda konuşuruz. Biz iyi bir takımız, bu takımın da sorumluluğu bende. Mağlubiyet ve galibiyetlerde sorgu adresi benim. Oyuncularıma da sorguyu ben veririm. Bir daha böyle şeyler önümüzde olmayacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler