Yanal'dan Osmanlı öncesi uyarı

Ersun Yanal maç öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu

Yanal'dan Osmanlı öncesi uyarı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Osmanlıspor maçı öncesi futbolcularını yakın markaja alarak uyarılarda bulundu. 
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Osmanlıspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, bütün planlarını galibiyet üzerine yapıyor. Sık sık futbolcularıyla bir araya gelerek toplantılar yapan Yanal, milli takımda bulunan oyuncularını da yakından takip ediyor.
Rakipten üstün oynamalarına rağmen mağlup oldukları Gaziantepspor maçının analizlerini inceleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, kadroda bir dizi değişiklikler yapmayı planlıyor. Ofansif futbolu takımına monte etmek için büyük bir gayret gösteren deneyimli teknik adamın bazı bölgelerde de değişiklik yapması bekleniyor.
Antrenmanlarda futbolcularının ortaya koyduğu performansa büyük bir önem veren Yanal, ortaya çıkan verilere göre kadroya şekil veriyor. Bütün oyuncularının hazır durumda olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, formayı hak edenin alacağını ve kimsenin forma garantisi olmadığını futbolcularına hissettiriyor. Bu konuda da futbolcularından kendisini zorlamasını bekleyen Yanal, 90 dakika boyunca koşan ve rakibini kontrol altında tutan bir takım ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Osmanlı uyarısı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçları sonrası ortaya çıkan tablo nedeniyle takım olgusunu ön plana çıkaran çalışmalar üzerinde duruyor. Başarı için herkesin özveride bulunmasını isteyen Yanal, beklentilere karşılık verme adına çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Osmanlıspor'un diri bir takım olduğunu futbolcularıyla bir araya geldiği toplantılarda anlatan Yanal, zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, doğruları ortaya koymaları halinde rakip karşısında istediklerini elde edeceklerine inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler