Yanal'dan önemli uyarı

Trabzonspor, ligin son 3 haftasında oynayacağı maçlara odaklandı.

Yanal'dan önemli uyarı

Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftada 10 puan kaybederek Avrupa kupalarına katılma yolunda yara alan Trabzonspor, ligin son 3 haftasında oynayacağı maçlara odaklandı.


Hafta sonu Medipol Başakşehir ile sahasında karşılaşacak bordo mavililer, Fenerbahçe'ye konuk olacak, son hafta da Bursaspor'u konuk edecek. Son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak sezon sonunu Avrupa Ligi'ne katılabilecek bir noktada tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan uyarı geldi.

Son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarına değinen tecrübeli teknik adamın, "Sizlere ne oldu anlamıyorum. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlamıştınız aynı çizgiyi sürdürmemiz gerekiyordu. Kalan 3 haftada galibiyetten başka bir yer düşünmenizi istemiyorum" dediği öğrenildi.

Önlerindeki maçların kolay olmadığına değinen Yanal, "Ama bizim bir hedefimiz var. bu maçları kazanabilecek güçte olduğumuzu da biliyoruz. Hepinizden sahada elinizden gelen mücadeleyi göstermenizi bekliyorum. Alacağımız galibiyetler sadece Avrupa kupalarına katılmamız açısından değil gelecek sezon öncesi vereceği pozitif ivme açısından da önemli. " ifadeleri kullandı. 

Yanal'ın özellikle savunmada yapılan hatalar için defans oyuncularına özel uyarılarda bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler