Yanal'dan Güneş sorusuna yanıt!

Ersun Yanal maçın ardından basın toplantısı düzenledi

Yanal'dan Güneş sorusuna yanıt!
Deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maç sonrasında basın toplantısında konuştu.

Zor bir durumun içinden çıktıklarını kaydeden Yanal " Devre arasında bazı transferlerle güçlenmeye çalıştık. Sezon başında kampta zorluklar çekerek sezona başladık.  Bugün ilk yarıda Fenerbahçe, ikinci yarıda biz daha etkili oynadık. Biz en azından nelere sahip olduğumuzu ve neler yapabileceğimizi gördük. Önümüzdeki sezonun hazırlıkları son hızıyla devam edecek” dedi.

Trabzonspor'un ilk yarıdaki performansını ve topladığı 18 puanı hatırlatan Yanal ikinci yarıda ise en çok puan toplayan takım olduklarını dile getirerek çok farklı takımlar olduk dedi. Transfer için çalışmaların sürdüğünü de söyleyen Yanal " Bazı futbolcular için çaba sarfediyoruz. Altyapıdan kazandırmak istediklerimiz var. " dedi.

Basın toplantısının sonunda bir gazetecinin  Şenol Güneş’in adının Trabzonspor’la anılmasıyla ilgili olarak bir soru sorması üzerine Yanal, “Bu sorunun muhatabı ben değilim, bu soruyu muhatabına sorun” şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler