Yanal'dan gençlere formül

Yanal'ın takımda forma şansı bulması zor olan gençleri yeniden kiralık olarak göndermesi bekleniyor

Yanal'dan gençlere formül

Süper Lig’de gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor’da yönetim kurulu çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giyen futbolculara çözüm arayışına başladı.


Bordo-mavililer sezon sonunda takıma dönecek olan 14 oyuncuyu yeniden kiralamak veya bonservisleriyle birlikte göndermenin planlarını yapıyor. Sezon başında 25 kişilik oyuncu kadrosu limiti belirleyen Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda takımda şans bulamayan Aykut Demir’i Osmanlıspor’a, Musa Nizam, Sefa Yılmaz ve Muhammet Demir’i ise Gaziatepsporda kiralamıştı. Genç oyunculardan İbrahim Demir, Bahadır Güngördü, Semih Karadeniz, Batuhan Artarslan, Melih Kabasakal, Ramazan Övüç, Cafer Tosun, Abdülkadir Parmak, Savaş Çakır ve Muhammet Beşir de forma şansı bulabilecekleri ekiplere gönderilmişti.

Ersun Yanal’ın gelecek yılların kadrosunda düşündüğü bazı futbolcular için rapor hazırlayacağı, diğer oyuncuların ise kiralık veya satış yöntemiyle başka kulüplere yollanacağı aktarıldı. Yanal’ın genç oyuncuların birer sezon daha kiralanması yönünde rapor sunacağı, tecrübeli isimlerden ise kendilerine kulüp bulmalarının isteneceği vurgulandı.

Önümüzdeki sezon yine 25 kişilik futbolcu grubuyla mücadele edecek olan Trabzonspor’da, mevcut kadrodan bazı isimlerle de yolların ayrılacağı ve yeni transferlere yer açılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor