Yanal'dan futbolcularına uyarı

Yanal: "Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz"

Yanal'dan futbolcularına uyarı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından oyuncularını uyararak, mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. 
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray galibiyetiyle moral bulan, Çaykur Rizespor beraberliğiyle üzülen bordo-mavililerde gözler deplasmanda oynanacak olan zorlu Beşiktaş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takım karşısında elde edilen galibiyetin ardından büyük bir moral depolayan takımının son dakikalarda yediği golle Çaykur Rizespor karşısında galibiyeti kaçırmasının ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, dağılan moralleri toparlamak için büyük bir gayret sarf ediyor.

"Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz"
Kazanma alışkanlığını yakalamaları için üst üste maçlar kazanmalarını gerektiğini anlatan Yanal, deneyimli ve genç oyunculardan oluşan bir takım olduklarını vurgulayarak, futbolun güzelliklerini sergileyip üst basamaklara doğru tırmanabilecek bir takım olduklarını belirtti. Oyuncularına, "Bizler sizin yanınızdayız ve destek olmaya devam edeceğiz" diyen Yanal, "mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Sizlerde mücadele etmekten vazgeçmeyin" dediği öğrenildi.

"Beşiktaş maçının stratejsi farklı olacak"
Trabzonspor, 5 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Beşiktaş'a karşı Galatasaray tarifesini uygulamak istiyor. Evinde oynadığı ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçı sonrası 1 haftalık aranın ardından tekrar İstanbul deplasmanına gidecek olan Karadeniz ekibi, siyah-beyazlı takım karşısında da 3 puan almak için mücadele edecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş karşılaşmasının farklı havası ve atmosferi olacağını belirterek, "Sahaya farklı bir oyun anlayışıyla çıkacağız. Kazanmak için oynamak ve rakibe oyununuzu kabul ettirmek ayrı bir strateji, oynayan rakibin oyunuyla oynamak ayrı bir strateji. Sahada en iyisini yapacak olan oyunculardır. Biz bu süreçte moralli olup oyuncularımızı tekrar bu zorlu Beşiktaş maçına motive etmeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor