Yanal'dan ayrılık açıklaması

Yanal sezon sonunda görevi bırakacağı iddialarına yanıt verdi

Yanal'dan ayrılık açıklaması
Trabzonspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın sezon sonunda görevi bırakacağı ve bir süre dinleneceği yönünde sosyal medya üzerinden birçok iddia ortaya atıldı.

Bu konuyu yönetimle konuşan Yanal, "Hem bu sezonu en iyi yerde tamamlamak hem gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturmak için çalışıyorum. Biz işimize bakıyoruz. Asılsız dedikodular ile boşa geçirecek zamanımız yok" ifadesini kullandı. Yanal'ın yakın çevresine de "Başkanımız ve yönetimimiz ile birlikte sorunsuz ve uzun soluklu bir projenin içerisine girdik. 50. yıl hedefine ulaşabilmek için uğraş veriyoruz. Ben kendim için belirlediğim hedeflerimden hiçbir zaman vazgeçmedim ve vazgeçmem de. Kariyerim boyunca bu tür iddiaları çok gördüm ama ben buradayım, Trabzonspor'dayım ve bir yere gitmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Fotomaç
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler