Yanal; Avrupa'ya gitmeyi kim istemez

Yanal maçın öncesinde konuştu

Yanal; Avrupa'ya gitmeyi kim istemez
Trabzonspor Teknik direktörü Ersun Yanal maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Ülkemizde futbol dendiğinde adı akıllara gelen en önemli iki takımın maçı olacak. Biz kendi açımızdan baktığımızdan 4 sezondur sorunların büyüdüğü ve bu sezon da problemlerle uğraşan ve devreye kadar da kadro oluşturmaya çalışan bir takım olduk. Devre arasında yapılan operasyonla kendimize geldik ve ikinci yarının  en çok puan toplayan takımı olduk. Hedefimiz 30 puanların üzerine çıkmaktı. Bu tabiki Trabzonspor için yeterli değil. Bu sezon hem Trabzonspor hem Fenerbahçe'nin istedikleri bu sezon olmadı.

Biz bu sene yaklaşık 25-26 oyuncumuzdan ayrıldık ve kadro kurmak için zor anlar yaşadık. Arkasından bazı katılımlar oldu ama henüz 6 ayını bazıları yeni doldurdu. Avrupa'yı en çok isteyenlerden biri benim. Bugün kazanırsak son maça kalacak. Trabzonspor için çok daha önemli olan şey yapılanma. Çünkü biz yıllardır bekleye bekleye hüsrana uğradık. Kim istemez Avrupa'da mücadele etmek. Herkesten önce burada çalışanlar ister. Bu arada İslam aleminin Ramazan ayının dahayırlı olmasını dilerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler