Yanal, Abdulkadir'e ne söyledi?

Abdulkadir hocasının kendisine söylediği sözleri açıkladı

Yanal, Abdulkadir'e ne söyledi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının yıldızı olan Abdulkadir Ömür maçın ardından kısa açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir, Teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisine oyuna girmeden önce " Sana çok güveniyorum antrenmanda oynadığın gibi oyna.Gözler senin üzerinde" dediğini söyledi. Hocasının güveninini boşa çıkarmadığı için mutlu olduğunu söyleyen Abdulkadir, Yusuf Yazıcı'nın kendisi için "Çok yetenekli bir futbolcu" sözlerini söylemesi hakkında " Yusuf çok mütevazı birisi. Ben de aynı şeyleri onun için söylemek istiyorum. Gerçekten çok iyi bir futbolcu. Yusuf Yazıcı ile altyapıdan geldik. Sahada onunla birlikte asist kaydettik. Sevinirken de birlikte sevindik. " dedi.


Abdulkadir ayrıca "Fiziğim Allah vergisi. Çok eleştiriliyor ama ben çalışmaya devam edeceğim. Elimizden geleni yapıp Trabzonspor'u istenen yerlere taşıyacağız. Annem ve babam maçtan sonra aradı inanılmaz mutlu oldum. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor