Vitor Hugo'dan sakatlık açıklaması: Çapraz bağlar diye çok korktum...

Trabzonspor'da sakatlık yaşayan Hugo açıklama yaptı

Vitor Hugo'dan sakatlık açıklaması: Çapraz bağlar diye çok korktum...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un tecrübeli stoperi Vitor Hugo, Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Hugo'nun sağ diz altında kırık tespit edilirken sezonun geri kalanında oynaması beklenmiyor.

Brezilyalı futbolcu sosyal medyadan sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı. Hugo "Sağ dizimdeki çapraz bağları incittiğimden çok korktum bu en kötü sakatlıklardan biri. Oyuncu değişikliği istedim. Ama Ama Tanrıya şükür, çok dua ettikten ve MR çektikten sonra doktor bunun bağlarla ilgili olmadığını belirledi vebu yüzden ameliyata ihtiyacım olmayacak. Kaval kemiğimde bir çatlak var ve iyileşmek için bir süre işten izin almam gerekecek. Ama iyi ki Tanrı dualarımı duymuş ve daha kötü bir şey vermemiş. Size de dualarınız için teşekkür ederim. Daha da güçlü bir şekilde geri dönmek için kendimi sonuna kadar adayacağıma söz veriyorum. Ve bana sevgi ve cesaret mesajları gönderen herkese, buradan çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor