Visca'dan heyecanlandıran paylaşım

Visca'nın menajeri Başakşehir yönetimi ile görüşecek

Visca'dan heyecanlandıran paylaşım

Trabzonspor'un transfer listesinin ilk sırasında yer alan Edin Visca'nın yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Bugün Edin Visca'nın menajerleri Hrapovic kendilerine gelen teklifleri değerlendiremek üzere Başakşehir yönetimi ile görüşecek.

Bugün Boşnak yıldız ile Türkiye'ye gelecek olan Hrapovic uçaktan paylaştığı fotoğrafla büyük heyecan yarattı. Gelen bilgilere göre Başakşehir yüksek maliyeti nedeniyle oyuncuyu değerlendirmek istiyor. Trabzonspor'un yanı sıra oyuncu ile Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgileniyor.

Trabzonspor'un ısrarla istediği Visca'nın da teknik direktör Abdullah Avcı ile çalışmak istediği bu nedenle bordo mavili takıma gitmek istediği öğrenildi.

19 MAÇTA 4 GOL, 9 ASİST
Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyen Edin Visca bu sezon Başakşehir formasıyla 19 maçta sahaya çıkarken, 4 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

Visca'dan heyecanlandıran paylaşım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor