Ve herşey Trabzonspor'a bağlı!

Süper Lig'den düşecek son takımı Trabzonspor belirleyecek.

Ve herşey Trabzonspor'a bağlı!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in gidişatını Trabzonspor belirlemeye devam ediyor. Bu sezon ligde umduğunu bulamayan Trabzonspor, ligde hem şampiyonu hem de küme düşecek takımı belirliyor...

Başakşehir ile berabere kalarak Beşiktaş'ın şampiyonluk virajını geçmesine neden olan Trabzonspor ligin son haftasında ise küme düşecek takımı belirleyecek.

Bugün Rizespor Osmanlıspor'u 2-1 yenerken, Bursaspor'un  Gençlerbirliği'ne yenilmesiyle ligin alt sıraları yangın yerine döndü. 16. sıradaki Rizespor puanını 33'e yükseltirken 15. sıradaki Bursaspor da 35 puan da kaldı. 2 puana  düşen fark tüm heyecanı son haftaya taşırken iki takımın kaderi de Trabzonspor'a bağlandı.

Rizespor gelecek hafta sahasında Alanyaspor'u ağırlayacakken Bursaspor ise Trabzonspor'a konuk olacak. Rizespor'un Alanyaspor'u yenmesi halinde Bursaspor'un Trabzonspor'u mağlup etmekten başka şansı kalmayacak. Trabzonspor, Bursaspor'u mağlup etmesi veya berabere kalması halinde Bursaspor küme düşecek aksi takdirde ise Rizespor lige veda edecek.

Rizespor'un Alanyaspor'a puan kaybetmesi durumunda ise Trabzonspor Bursaspor maçının bir önemi kalmadan Rizespor küme düşecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler