Valencia'da Trabzon'a zorlu rakipler!

İtalyan devleri de Valencia'yı istiyor

Valencia'da Trabzon'a zorlu rakipler!
 Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündemde olduğu belirtilen isimlerden biri olan Enner Valencia için İtalya'nın iki önemli takımı Lazio ile Roma'nın devreye girdiği öğrenildi.

Yeni sezonda forvet hattını kaliteli bir takviyeyle güçlendirmeyi hedefleyen ve uzun süredir İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın Ekvatorlu golcüsü Enner Valencia için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’a rakip çıktı. İtalya Seri A ekiplerinden Lazio ve Roma’nın da, 26 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istedikleri ortaya çıktı. 

ŞARTLAR ZORLANACAK

UEFA’dan gelen kısıtlama nedeniyle bütçe disiplinine uymak ve kadrodaki bazı oyunculardan kurtulmak zorunda olan bordo mavililerin, Ekvatorlu golcü için şartları zorlayacağı belirtildi. Enner Valencia, geride kalan sezonda West Ham United ile çıktığı 24 maçta 5 gol ve 3 asistlik performans sergilemiş, Ekvator Milli takımıyla Copa Amerika’da da boy gösteren Valencia, 2 gol ve 2 asiste imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor