Usta, Yanal'ın transfer mesajını aldı

“Hocamız haklı, eksiklerimiz var."

Usta, Yanal'ın transfer mesajını aldı
Trabzonspor’da 2-0 kaybedilen Osmanlıspor maçının ardından teknik direktör Ersun Yanal son derece samimi açıklamalarda bulunmuş, yaşanan sorunların ancak devre arasında transferle çözülebileceğini belirtmişti. Başkan Muharrem Usta, hocasının mesajını aldı...

Karşılaşmayı ve ardından Ersun Yanal’ın sözlerini yakın çevresine değerlendiren Bordo-Mavililer’in patronunun özetle şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

‘Hocamız haklı’

“Hocamız haklı, eksiklerimiz var. Bunu transferin son saatlerine kadar gidermeye çalıştık, olmadı. Bunu hocamız da biliyor. Transfer bitti ama bizim araştırma-izleme ekibimizin çalışmaları hiç bitmedi. Sürekli olarak başta ihtiyaçlarımız olmak üzere çalışmalarını sürdürüyorlar. Yani sorunları biliyoruz. Bunun için yeni sözler söylemeye gerek yok...”

‘Doğum sancıları’

“Bu sezon hiçbir şey vaat etmeyerek zaten bu olası doğum sancılarına vurgu yapmak istemiştik. Yepyeni bir takımız. Bu takım mutlaka iyi işler yapacak, taşlar yerine oturduğunda her şey farklı olacak. Lige bir bakın; sadece bizim değil birçok takımın benzer sorunları var, olacaktır da. İşte bu süreçlerde birlikte duruşumuz ve birbirimize vereceğimiz destek bizim sıkıntıları aşma süremizi belirleyecek.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor