Usta'nın Burak planı

Usta, Çubuklu forma tanıtımını Burak Yılmaz ile yapmak istiyor

Usta'nın Burak planı
Trabzonspor'da transfer gündeminin bir numaralı maddesi Burak Yılmaz oldu. Golcü oyuncuyula anlaşmaya varan bordo mavili kulüp Beijing Guang ile de görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Muharrem Usta bu transferle bizzat ilgilenirken çubuklu forma tanıtımını da Burak ile yapmak istediğini söyledi.

Usta  "Burak ile epeydir görüşüyorduk. Kendisi ile bir ölçüde anlaştık. Kulübüyle görüştük. Bir görüşme daha yapacağız. Anlaşabilirsek ki uğraşıyoruz, Burak'ı Trabzonspor'da göreceğiz" diye konuştu. Transferin kiralık ya da bonservisiyle birlikte olabileceğini, görüşmelerin sürdüğünü belirten Usta, maliyetin bir kısmını sponsor ile karşılayacaklarını da dile getirdi:

SPONSOR İLE ÇÖZECEĞİZ
"Kucka, Burak önemli oyuncular. Burak'ın gelmesi maliyet demek. Bunun bir kısmını da sponsor ile çözmeye çalışıyoruz. Hatta birkaç oyuncu için bunu düşünüyoruz. Burak, Çin'de çok yüksek rakamlar kazanıyor. Oradaki kazançların Türkiye'de olma ihtimali yok. Ondan da ciddi oranda fedakarlık yapmasını istedik ve bir yerlerde buluştuk."

'O STATTA OYNAMAK İSTİYORUM'
Muharrem Usta, Burak'ın Şenol Güneş Stadı için 'Tüylerim diken diken oluyor, o statta oynamak istiyorum" dediğini vurgularken, "Bir önceki forma Kucka ile güzel oldu. Sırada çubuklu var. Burak ile tanıtılırsa güzel olur ama bakalım kime nasip olacak" ifadesini kullandı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor